INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BEER SHEVA - THUN

Înger şi demon! Ovidiu Hoban a înscris în Europa League un gol fantastic!

Articol de - Publicat vineri, 17 iulie 2015 09:19

Mijlocașul celor de la Hapoel Beer Sheva, Ovidiu Hoban, a înscris în meciul terminat la egalitate de echipa sa în Europa League, pe teren propriu, scor 1-1, în compania elvețienilor de la FC Thun

Partida s-a jucat în prima manșă a turului doi preliminar al Ligii Europa. Hoban, integralist la gazde, a marcat în minutul 26 după un voleu superb.

Hoban a greşit însă la golul primit de israelieni. A provocat penalty-ul din minutul 87 cînd a încercat să deposedeze un atacant elveţian. Din lovitura de pedeapsă a marcat Frontino. Partida retur va avea loc la 23 iulie.

Meciul s-a jucat la Ierusalim, dar fanii lui Hapoel au fost prezenţi în număr mare la meci. Nu mai puţin de 13.000 de spectatori au luat cu asalt să vadă debutul european al echipei.

Raț a prins finalul meciului pentru PAOK

Răzvan Raț a intrat și el în ultimele 11 minute ale meciului pierdut de PAOK pe terenul celor de la Lokomotiva Zagreb, scor 1-2.

Românul i-a luat locul lui Skondras în minutul 79, iar echipa sa a reușit să înscrie în prelungirile meciului, păstrînd astfel șanse de calificare.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează