INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Întâmplare memorabilă din India, povestită la GSP Live de un fotbalist român: „Am văzut o maimuță la geam, credeam că e de pluș” :)

Maimuțele își fac de cap în India. foto: Guliver/Getty Images +31   FOTO
Maimuțele își fac de cap în India. foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 22 mai 2020 13:09

Dragoș Firțulescu (31 de ani), fostul jucător al lui FC U Craiova, a fost invitat vineri dimineață la GSP Live, unde a povestit diverse experiențe de la echipele pe la care a trecut de-a lungul carierei

Cândva o mare speranță în Liga 1, Firțulescu s-a transferat în vara lui 2019 la Chennaiyin FC, în India, la echipa unde e coleg cu Lucian Goian (37 de ani), fostul fundaș al lui Dinamo și al naționalei U21. 

Firțulescu a rememorat cu amuzament o întâmplare haioasă petrecută la scurt timp după ce a ajuns în India. 

„Bă, Luciane, asta e reală sau nu e?”

„Prima oară când am ajuns în India, a venit o mașină și ne-a luat de la aeroport. Eram cu Lucian Goian în mașină într-un oraș numit Ahmedabad, acolo am făcut cantonamentul. Mergând pe stradă de la aeroport la hotel, era ceasul 03:00 - 04:00 dimineața, am văzut la un geam un fel de maimuță care stătea pe sistemul de aerisire de la aerul condiționat. 

Nu mi-am dat seama, eu am zis că e o maimuță de pluș. Mergând încă 100 de metri, iar am văzut același lucru. Mi-a fost puțin rușine, dar până la urmă l-am întrebat pe Goian: «Bă, Luciane, asta e reală sau nu e?» A început să râdă și mi-a zis că e reală”, a spus Firțulescu, la GSP Live. 

VIDEO. Dragoș Firțulescu, moment inedit petrecut în India: „Bă, Luciane, maimuța asta e reală sau nu?”

Dragoș Firțulescu, fosta speranță a Olteniei

Dragoș Firțulescu și-a început cariera de jucător la Craiova și era văzut la un moment dat drept una dintre speranțele ale oltenilor. Ulterior, acesta a bifat foarte multe echipe din România și din străinătate, printre care ASA Târgu Mureș, Alki Larnaca, U Cluj, Dinamo, UTA, Kaposvar, Pandurii sau Beroe Stara Zagora. Acum, evoluează în India, la formația Chennaiyin FC. 

FOTO. Cariera lui Dragoș Firțulescu, în imagini: 

+27 FOTO

Citește și alte știri din emisiunea GSP Live: 

EXCLUSIV Momentele de cumpănă ale unui fost copil-minune de la Craiova: „Ce să mă duc la toaletă, că era cât butonul de la lift! Nici n-o vedeam în pantaloni de frică”

EXCLUSIV Ce i-a făcut Mititelu lui Mihai Costea pentru că nu a mers la stomatolog: „Când îmi amintesc, îmi dau lacrimile de râs”

EXCLUSIV Un fost fotbalist de la Craiova intervine categoric în scandalul FCU - CSU: „Nu sunt aceiași 25.000 de suporteri care aplaudau și aveau orgasm?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează