FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Un fost fotbalist de la Craiova intervine categoric în scandalul FCU - CSU: „Ai cui sunt acei 25.000 de suporteri care aplaudau și aveau orgasm?”

Dragoș Firțulescu consideră echipa lui Mititelu ca fiind Universitatea Craiova +31   FOTO
Dragoș Firțulescu consideră echipa lui Mititelu ca fiind Universitatea Craiova

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 mai 2020 07:00

Dragoș Firțulescu (31 de ani), fost mijlocaș la Universitatea Craiova, a vorbit la GSP Live despre conflictul din Craiova, cel dintre echipa lui Adrian Mititelu, FC U Craiova 1948, și echipa lui Mihai Rotaru, CS U Craiova. 

Firțulescu și-a început cariera de fotbalist la Craiova, unde a trecut de la juniori la echipa mare. În total, a adunat 51 de meciuri, FC U fiind echipa la care a jucat cele mai multe meciuri. 

„Nu mă deranjează echipa CSU, nu am nicio treabă, au făcut niște lucruri senzaționale. Au făcut un stadion frumos, dar am înțeles că FCU nu poate să joace acolo. E normal să fie ceva orgolii pentru că Adrian Mititelu a văzut că vine cineva și îi ia emblema, culorile și îi zice «Hai gata, asta nu mai e Craiova». 

Păi, cum, domne’, «asta nu mai e Craiova?». Eu nu am jucat acolo? Florin Costea nu a dat gol cu Dinamo? Suporterii ăia, care s-au ridicat 25.000 și au început să aplaude și aveau orgasm...ăia nu mai sunt ăia suporterii care au fost la meciul ăla?

Niște bazaconii pe care eu nu le-am înțeles niciodată. Asta e Craiova la care am crescut eu (n.a. - FC U Craiova), la care am copilărit, unde ne-am petrecut cei mai mulți ani din viață. Am iubit-o, o iubesc și cu ea rămân”, a spus Firțulescu, la GSP Live.  

1 golîn 51 de meciuri a reușit Firțulescu la FC U Craiova, pentru care a evoluat între 2006 și 2011

VIDEO Firțulescu vorbește despre conflictul FCU - CSU Craiova

Cariera lui Dragoș Firțulescu, în imagini

+27 FOTO

Citește mai multe știri din emisiunea GSP Live:

Ce i-a făcut Mititelu lui Mihai Costea pentru că nu a mers la stomatolog: „Când îmi amintesc, îmi dau lacrimile de râs”

Ștefan Bărboianu, 4 povești haioase din carieră » Ce i-a făcut Mititelu în benzinărie după ce a semnat cu Dinamo + cum a luat Pulhac un fotbalist la palme

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (40)
198939213804366
Adrian Addryano  •  28 Mai 2020, 17:33
Postat de andi_frunzescu pe 24 Mai 2020, 16:38

In ce liga activa clona politica cand aveau loc acele evenimente povestite de acest baiat frumos?Răspunsul il stie orice suporter al oricarei echipe din tara asta:clona politica nu era înființată,cativa ani mai tarziu au obținut certificatul de identitate sportiva iar sediul lor social se afla in Bucuresti.Cativa ani mai tarziu au facut alta clona:club sportiv litera u 2019 au schimbat adresa si locul înființării si s-au umplut iar de ridicol atunci când instanțele judecătorești dar si sentințele FIFA si UEFA le-au clar si răspicat,definitiv si irevocabil ca sunt doar o clona ieftină înființată ilegal din ordin politic.

Tribunalul Dolj în două sentințe judecătorești și Curtea de Apel Timișoara au stabilit definitiv și irevocabil aceste aspecte deosebit de importante enumerate de tine.

10207202405083487
Nanu Daniel  •  25 Mai 2020, 10:33

Un jucator iconic pentru Craiova ... :) Nambar uan ! Totusi trebuie sa stie ceva... nu spectatorii sunt ai jucatorilor care oricum sunt trecatori pe la echipe ci mai degraba invers. Desigur rasturnarea nu-i avantajeaza pe spectatori fiindca s-au dus sa vada in numar mare (25.000) ... niste *** de jucatori.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

pittt
pittt  •  24 Mai 2020, 22:13
Postat de Alice Popa pe 23 Mai 2020, 09:48

Daca a falimentat, nu inseamna ca a pierdut marca, culorile, sigla si palmaresul. S-a constituit o noua societate, pe baze noi, care a preluat marca (etc.) U Craiova. Asa s-a intamplat la multe echipe cunoscute (Milan, Parma, Fiorentina, Rangers...)

Ba chiar asta inseamna, le-a pierdut. Mai studiaza in ce conditii au fost reinscrise echipele pomenite de tine. Cineva, o societate potenta financiar, plateste la fisc dreptul de a reinscrie echipa. In nici un caz fostul patron, el trebuie sa isi achite mai intai toate datoriile. Mititelu are de restituit numai lui Piturca 7 milioane, nu mai vorbim de ceilalti, inclusiv salariile jucatorilor. Milan nu a falimentat a fost salvata de Silvio Berlusconi, Parma a fost reinscrisa in liga 4 de patronul de la Barilla care a platit dreptul de inscriere la fisc. La celelalte la fel, daca vrei iti spun la fiecare in parte.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează