INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TOTTENHAM

FOTO Iubita lui Drăgușin, mesaj special după evoluția din succesul lui Tottenham

Ioana Stan, iubita lui Radu Drăgușin. Foto: Instagram +38   FOTO
Ioana Stan, iubita lui Radu Drăgușin. Foto: Instagram

Articol de - Publicat duminica, 10 martie 2024 20:42 / Actualizat duminica, 10 martie 2024 21:31

Iubita lui Radu Drăgușin (22 de ani), Ioana Stan, a postat un mesaj după ce apărătorul a evoluat 50 de minute în partida câștigată de Tottenham, scor 4-0, pe terenul lui Aston Villa.

Fundașul central român a intrat în minutul 48, însă meciul a fost prelungit cu 10 minute, prilej pentru Radu să bifeze mult timp pe teren. El a avut un joc sigur, cu intervenții bune în propriul careu și cu pase simple pentru coechipieri. A luat un „galben” la 13 minute de la intrare.

Iubita lui Radu Drăgușin a reacționat după evoluția apărătorului din Premier League

+34 FOTO

Ioana Stan, iubita fotbalistului, a postat un mesaj de susținere pe contul său de Instagram, după ce a văzut evoluția acestuia din victoria cu Aston Villa.

„I'm your biggest fan” (Sunt cel mai mare fan al tău) a fost mesajul transmis de iubita fotbalistului, după meciul lui Tottenham. Ioana Stan s-a stabilit la Londra alături de fostul fundaș al celor de la Genoa. Aceasta a postat o fotografie cu jucătorul în tricoul lui Tottenham, însoțit de acest mesaj.

Iubita lui Drăgușin, mesaj special după evoluția din succesul lui Tottenham
Mesajul Ioanei Stan pentru Radu Drăgușin, foto: Instagram

Radu a intrat pe teren la scorul de 0-0, iar Spurs a punctat de 4 ori. James Maddison (27 de ani) a deschis scorul la un minut după ce Drăgușin a intrat pe teren. Brennan Johnson (22 de ani) a dublat avantajul echipei sale 3 minute mai târziu.

Son și Timo Werner au stabilit scorul final în minutele de prelungiri (90+1 și 90+4).

Radu Drăgușin, cele mai multe minute pentru Tottenham

Jocul în prima repriză a fost anost, parcă afectat de miza meciului, cele două echipe fiind în luptă directă pentru un loc de Champions League. Repriza a doua a avut un ritm mult mai alert, încă din start. Iar Van de Ven a cedat la o intrare prin alunecare, a suferit o întindere la coapsă.

A fost schimbat cu Radu Drăgușin, în minutul 48, iar fundașul român a prins mai multe minute în acest meci decât în precedentele 3 în care a fost folosit, aproximativ 30.

A avut o evoluție sigură din prima, nu a fost pus în dificultate de elevii lui Unai Emery. La un minut după intrarea lui, Tottenham a deschis scorul prin Maddison, din fața porții. Apoi, Villa a plecat la atac pentru a căuta egalarea și l-a pus la încercare pe Drăgușin, în 4 rânduri:

  • Minutul 51: Drăgușin a blocat un șut periculos de la distanță

  • Minutul 58: Drăgușin a respins excelent, din alunecare, o centrare venită din dreapta.

  • Minutul 61: Drăgușin a luat cartonaș galben după ce a încercat să întârzie executarea unei lovituri libere a celor de la Villa.

  • Minutul 76: Drăgușin are o intervenție bună la o nouă centrare, mingea l-a lovit în inghinali.

Citește și alte știri:

Și VAR-ul englezesc dă rateuri » Eroare mare în prelungiri la Liverpool - City! Verdictul specialistului: „E evident! Iar vor prezenta scuze...”
LIVERPOOL - MANCHESTER CITY 1-1
Și VAR-ul englezesc dă rateuri » Eroare mare în prelungiri la Liverpool - City! Verdictul specialistului: „E evident! Iar vor prezenta scuze...”
Cât de gravă e accidentarea lui Van de Ven, concurentul lui Radu Drăgușin la Tottenham? Ange Postecoglou a dat verdictul
Tottenham
Cât de gravă e accidentarea lui Van de Ven, concurentul lui Radu Drăgușin la Tottenham? Ange Postecoglou a dat verdictul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
muzzi1
muzzi1  •  11 Martie 2024, 20:11
Postat de VanBasten2000 pe 11 Martie 2024, 15:48

Se poarta stilul Kim Kardashian.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

VanBasten2000
VanBasten2000  •  11 Martie 2024, 15:48
Postat de muzzi1 pe 11 Martie 2024, 09:37

catamai portbagajul! cand am vazut-o am zis ca e curlatica lui Coman!

Se poarta stilul Kim Kardashian.

berlicot
berlicot  •  11 Martie 2024, 15:34

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează