INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

EXCLUSIV Încredere totală în Dennis Man: „Va face pasul la una dintre primele 5-6 echipe din Italia”

Dennis Man, în Parma - AC Milan 1-3 // foto: Imago +12   FOTO
Dennis Man, în Parma - AC Milan 1-3 // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 13 aprilie 2021 09:24 / Actualizat marti, 13 aprilie 2021 15:02

Ionuț Chirilă (55 de ani) laudă calitățile avute de cei doi români de la Parma, Dennis Man (22) și Valentin Mihăilă (21), pe care îi vede la echipe de vârf din Serie A.

Dennis Man, cel mai scump produs de export din Liga 1, devenit titular la Parma, are calitățile necesare pentru a face pasul la o echipă mare din Italia, susține Ionuț Chirilă. Totuși, fostul antrenor de la Concordia Chiajna și Poli Iași vede calitățile lui Mihăilă mai atractive pentru granzii din Serie A.

Ionuț Chirilă: „Dennis Man va face pasul la una dintre primele echipe din Italia”

„Man este un jucător care a jucat mai mult la FCSB din realizările individuale, instinctive, din momente de joc. Nu a avut continuitate. S-a vândut pe o sumă bună și în momentul în care a intrat într-un joc organizat, în cel mai tacticizat campionat din lume, și a fost canalizat în trasee și automatisme de joc și i s-au eficientizat calitățile, a primit ofertă după o singură lună de zile de la Inter sau Juventus (n.r. - echipa care ar fi interesată de Man este AC Milan). 

Ai să vezi, Dennis Man, la calitățile pe care le are, canalizate în industria fotbalului italian, va face pasul la una dintre primele 5-6 echipe din Italia. Notează chestia asta și o să îți amintesc.

Man și Mihăilă sunt diferiți. Mihăilă este un jucător pe care să îl pui în valoare, care să plece în blocstart dintre fundașii centrali, care să lovească foarte bine și să facă penalty-uri, iar Man este un jucător de construcție, de pasă inteligentă, care vine cu jocul din spate. 

Dacă mă întrebi cine ajunge mai repede sus, este clar că Mihăilă are un plus, pentru că are această explozie de care ai nevoie într-un campionat tacticizat ca al Italiei, în care fundașii vin și te curăță, te scot în reclame dacă nu joci repede”, a declarat Chirilă în studioul Gazetei Sporturilor, la GSP Live. 

1 golși o pasă decisivă are Man la Parma în 11 meciuri (în total 524 de minute jucate)

3 goluriși două pase decisive a adunat Mihăilă la Parma, în 14 meciuri (618 de minute în total)

Citește mai multe știri din Serie A:

Ștefan Radu, assist perfect în prelungirile din Verona - Lazio, 0-1: „A pictat cu stângul!”

Ce se întâmplă cu Man și Mihăilă dacă Parma retrogradează în Serie B: „Tatonările au început deja”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (10)
sibelius
sibelius  •  13 Aprilie 2021, 13:54
Postat de z3tis pe 13 Aprilie 2021, 12:31

Il mai tineti minte pe un tip numit Gabi Torje?! Cel care dupa 2 meciuri la Udinese era deja la Barcelona, Real si inca vreo doua avioane de astea... Se poate sa facem si presa, GSP? Nu numai senzational si extraordinar

Torje avea un metru si-un ziar. Astia doi au trecut de 2-3 meciuri jucate. Au sansa sa fie mai mult decat jucatori de liga a II-a gen Puscas.

radu876
radu876  •  13 Aprilie 2021, 13:12
Postat de z3tis pe 13 Aprilie 2021, 12:31

Il mai tineti minte pe un tip numit Gabi Torje?! Cel care dupa 2 meciuri la Udinese era deja la Barcelona, Real si inca vreo doua avioane de astea... Se poate sa facem si presa, GSP? Nu numai senzational si extraordinar

il tin minte, dar torje nu i-a dat craci lui zlatan. doar 5 fotbalisti in istorie au reusit asta- pele, maradona, messi, ronaldo brazilianul si man

kensan.gmm
kensan.gmm  •  13 Aprilie 2021, 12:37

Recunosc ca urmaresc meciurile Parmei de cand s-au transferat romanasii nostrii acolo. E greu sa joci la o astfel de echipa unde toata lumea te bate. Au doar taietori de lemne in echipa si Parma daca ar juca in Liga 1 ar fi undeva pe locurile 7-9 de la noi. Pacat ca i-au plasat impresarii la asa echipa..pentru bani.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează