INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ZENIT - UFA 6-0

VIDEO Nedelcearu, dezastru! Gafă după gafă la umilința din Rusia, 0-6 cu Zenit

Ionuț Nedelcearu, stoperul de la Ufa, a fost depășit total la înfrângerea usturătoare suferită la Sankt Petersburg, 0-6 cu Zenit.
Ionuț Nedelcearu, stoperul de la Ufa, a fost depășit total la înfrângerea usturătoare suferită la Sankt Petersburg, 0-6 cu Zenit.

Articol de - Publicat duminica, 27 septembrie 2020 10:59 / Actualizat duminica, 27 septembrie 2020 13:23

Ionuț Nedelcearu, stoperul de la Ufa, a fost depășit total la înfrângerea usturătoare suferită la Sankt Petersburg, 0-6 cu Zenit.

Nedelcearu, cel mai bun fundaș de la Ufa, a fost de nerecunoscut la Sankt Petersburg. Nesigur, mereu departe de adversar, depășit constant, veriga slabă la o înfrângere fără replică. 0-6 cu Zenit.

În minutul 29, la 1-0 pentru gazde, stoperul cu 11 selecții la națională a făcut penalty (gol Dziuba), deși el era la minge. Tocmai când recuperase mingea de la Azmoun, a vrut să-l țină departe pe atacantul iranian, dar l-a lovit cu cotul în față. Și arbitrul a dat penalty, la avertismentul VAR, pentru că duelul era pe linia careului mare.

Putea fi eliminat chiar la acea fază. Numai "galben". Putea vedea "roșu" și în minutul 60. A oprit balonul cu mâna la șutul lui Azmoun, după ce fusese dezechilibrat de fentele vârfului lui Zenit. Nici "centralul", nici VAR nu au observat hențul.

A greșit și la celelalte două goluri înscrise de Dziuba. La 4-0, l-a uitat în spate, nemarcat, pe căpitanul lui Zenit. Iar la 5-0 s-a întors cu spatele la șutul aceluiași Dziuba. 

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Claudiu Keșeru, gol în victoria liderului Ludogorets! Căpitanul Cosmin Moți, integralist la gazde

GOZTEPE - GAZIANTEP 2-2. Marius Șumudică își pune jucătorii la zid: „Nu pot să înțeleg asta! Este trist”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
pirucul
pirucul  •  27 Septembrie 2020, 20:30

nu sant fan dinamo dar prea se hulesc fostii dinamovisti. cand chiriches era cizma meci de meci nu v-am vaut ata de vehementi domnilor de la gsp/ apropo cat si cand putem scrie fara sa fim banati sau sa avem contul suspendat de deontologi de la gsp. apardon angajatyii pe statul de plata al fcsb.

tivireli
tivireli  •  27 Septembrie 2020, 13:35
Postat de Eugen Pan pe 27 Septembrie 2020, 11:56

GSP,spune tu,cum se numeste MITITELU acu`!!!! fc u severin? :)))

Nu incultule, FC UNIVERSITATEA, sau FC U CRAIOVA. Nu stii sa citesti o sentință?

saramago
saramago  •  27 Septembrie 2020, 12:45

În plus față de ceea ce a scris gsp: La 2-0 a fost năucit de driblingurile lui Azmoun și a căzut din picioare (faza nu s-a soldat cu gol); la golul de 3-0 a fost depășit în tușă de ... fantezia lui Erokhin, care apoi a dezvoltat faza în centru până la reușita lui Azmoun; la ultimele trei goluri a stat cu mâinile la spate, departe de adversari, care au putut manevra în voie pe spații largi (Dzyuba, Odzoeyev, Surotmin).

Vezi toate comentariile (9)
Comentează