INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Fără altă șansă » Ionuț Radu a revenit pe banca de rezerve a lui Inter

Și Handanovici a primit gol, dar imparabil // Foto: Getty Images
Și Handanovici a primit gol, dar imparabil // Foto: Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 mai 2022 21:28 / Actualizat duminica, 01 mai 2022 21:32

Ionuț Radu, 24 de ani, a revenit pe bancă la Inter, Samir Handanovici fiind apt la Udine (2-1). Campioana rămâne la două puncte de liderul Milan, 1-0 cu Fiorentina.

Simone Inzaghi nu i-a mai dat lui Ionuț Radu prilejul să se revanșeze după gafa de la Bologna. Deși presa îl prezenta titular și la Udine, antrenorul nerazzurrilor a fost anunțat ieri de medici că Handanovici ar putea reintra în poartă. 

Slovenul a strâns din dinți și l-a trimis pe român înapoi pe banca de rezerve. Inter nu mai avea voie să facă vreun pas greșit, mai ales că, după-amiază, rivala rossonera nu se împiedicase contra Fiorentinei, pe un „San Siro” plin (1-0), și se desprindea la 5 puncte la șefie.

AC Milan și Inter Milano, victorii în meciurile de azi

A fost însă o victorie cu destule emoții, chiar dacă meritată, a trupei lui Pioli. Venită târziu datorită golului reușit în minutul 82, după ce Maignan salvase fenomenal în fața lui Cabral. „Diavolul”, care a avut în debutul partidei un gol anulat corect lui Hernández, a fost ajutat și de celălalt goalkeeper, Terraciano degajând prost direct în picioarele lui Rafael Leão.

Campioana a învățat ceva din lecția de pe „Dall'Ara”. Să rezolve destinația punctelor cât mai repede și să nu se mai lase la voia hazardului. A luat jocul pe cont propriu și și-a asigurat un avantaj de două goluri la pauză.

Perišici a deschis scorul cu capul, dintr-o fază fixă, apoi Lautaro Martínez a transformat un penalty scos de Džeko și acordat cu VAR de arbitrul Chiffi. N-a marcat din prima, ci a șutat în bară, mingea l-a lovit în cot pe Silvestri, ricoșând înapoi la argentinian, ce n-a mai greșit. Golul lui Pussetto n-a mai contat. 2-1.

Citește și alte știri despre stranieri:

Chiricheș, criticat și de presa din Italia după meciul cu Napoli: „A fost dezastruos”

Cicâldău și Moruțan au zilele numărate la Galatasaray! Unde ar putea ajunge + singura șansă de a continua la Istanbul

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  01 Mai 2022, 23:43

Din pacate Radu a curatat sansele lui Inter de a castiga campionatul in proportie de 80%...macar egal daca se termina meciul din etapa trecuta,Milan nu mai avea sansa unui egal in ultimele etape...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează