INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Ionuț Radu schimbă țara » Două cluburi din Europa încearcă să-i obțină semnătura

Jurnalistul Italian Nicolo Schira spune că Ionuț Radu (25 de ani) este dorit în Franța, de cluburile Reims și Saint Etienne.
Jurnalistul Italian Nicolo Schira spune că Ionuț Radu (25 de ani) este dorit în Franța, de cluburile Reims și Saint Etienne.

Articol de GSP - Publicat marti, 29 noiembrie 2022 17:46 / Actualizat marti, 29 noiembrie 2022 18:09

Jurnaliști din Italia anunță astăzi că Ionuț Radu (25 de ani) este dorit în Franța, de cluburile Reims și Saint Etienne.

Împrumutat de Cremonese de la Inter în iulie, Ionuț Radu a avut un început de aventură bun. A apărat în 10 meciuri la rând, 9 dintre acestea în Serie A, apoi s-a accidentat. Marco Carnesecchi i-a luat locul, s-a descurcat bine, iar internațional român trebuie să își caute echipă din ianuarie 2023.

Ionuț Radu, dorit în Franța

Nicolo Schira, unul dintre cei mai importanți jurnaliști italieni specializați în mercato, spune că Radu ar urma să schimbe campionatul. Reims, ocupanta locului 11 în Ligue 1, și Saint Etienne, ultima clasată din Ligue 2, ar insista pentru aducerea lui.

Saint Etienne, formație cu 10 titluri de campioană a Franței, record împărțit cu PSG, traversează o perioada teribilă. A retrogradat la finalul stagiunii precedente, a început stagiunea din liga secundă cu o depunctare de 3 puncte, iar acum luptă pentru salvarea de la retrogradare.

Ionuț Radu este în continuare legat de Inter. În mod normal s-ar fi întors la Milano în vara lui 2023, dar este foarte probabil să o facă încă din ianuarie, doar pentru a fi împrumutat din nou. 

În 10 meciuri la Cremonese în acest sezon, românul a încasat 21 de goluri. Carnesecchi, rivalul lui pe post, a primit 7 în 6 partide.

VIDEO. Ionuț Radu, parade impresionante în tricoul lui Cremonese: cea mai tare intervenție a rundei cu numărul 2 

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Amenințări scandaloase! Surse CNN: „Jucătorilor Iranului le vor fi torturate familiile dacă nu cântă imnul la meciul cu SUA!”

Selecționerul Braziliei, de acord cu Neymar: „Îmi permit să fac asta acum”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
therealreddog33
therealreddog33  •  30 Noiembrie 2022, 08:45

Ăsta începe la un moment dat să și apere sau nu s-a hotărât încă dacă să o facă?

gigimarga2
gigimarga2  •  30 Noiembrie 2022, 00:32

O informatie falsa . Povesti

VanBasten
VanBasten  •  29 Noiembrie 2022, 19:02

Nu stiu daca il lasa inima sa o lase singura pe domnisoara Cuccuru. Dar la Saint Etienne ar putea sa retrogradeze in liga a 3-a.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează