INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INTER

Ionuț Radu, blocat pe bancă la Inter » Motivul pentru care ratează un transfer important în Serie A

Ionuț Radu
Foto: Imago
Ionuț Radu Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 31 mai 2022 19:10 / Actualizat marti, 31 mai 2022 21:44

Condamnat la banca de rezerve de Handanovic (37 de ani), Ionuț Radu (25 de ani) își caută echipă după ce Inter l-a adus, liber de contract, pe Onana (26 de ani), fostul portar de la Ajax. 

Goalkeeper-ul român a fost folosit într-un singur meci de Serie A în sezonul 2021/2022, cel de la Bologna, în care Radu a gafat decisiv.

Detalii uluitoare din vestiarul „câinilor” » Aroganțe și relaxare înainte de Dinamo - U Cluj: „Le dăm 3-0 repede, simplu!” + Fotbaliștii îl ironizau pe Uhrin
Dinamo
Detalii uluitoare din vestiarul „câinilor” » Aroganțe și relaxare înainte de Dinamo - U Cluj: „Le dăm 3-0 repede, simplu!” + Fotbaliștii îl ironizau pe Uhrin

Empoli, interesată de serviciile lui Ionuț Radu

Ultima formație care i-a propus un transfer este Empoli, numai că întâmpină probleme în negocieri din cauza salariului avut la nerazzurri, prea mare pentru posibilitățile clubului toscan. Portarul român câștigă 2,2 milioane de euro pe sezon. 

Vicecampioana Italiei ar fi dispusă să-i suporte o parte din salariu, în cazul în care Radu ar ajunge la o înțelegere cu Empoli, sub formă de împrumut sau mutare definitivă. Acesta ar urma să-i ia locul lui Vicario Guglielmo, aflat la un pas să semneze cu Napoli.

4 milioane de euroeste cota de piață a lui Ionuț Radu, conform Transfermarkt.com

Ionuț Radu, ironizat de fanii lui AC Milan

Ionuț Radu a împlinit, pe 28 mai, 25 de ani, motiv pentru care goalkeeper-ul român a primit mai multe urări, însă majoritatea nu au venit din partea suporterilor lui Inter, așa cum s-ar fi așteptat. Fanii rivalei din oraș au fost cei care s-au gândit cel mai mult la el.

Inter i-a urat, prin intermediul rețelelor de socializare, „La mulți ani” lui Radu, prilej pentru fanii lui AC Milan să-i mulțumească din nou goalkeeper-ului român pentru gafa din meciul cu Bologna.

  •  „Mulţumim, Ionuț Radu! Cele mai bune gânduri din partea fanilor lui AC Milan din întreaga lume!” 
  • „La mulți ani! Ești o legendă” 
  • „La mulți ani, frate! Te iubim! 
  • „Cele mai bune urări din partea noastră, a rossonerilor”, au fost doar câteva dintre mesajele lăsate de AC Milan pe pagina marii rivale.

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:

Mircea Lucescu, considerat varianta perfectă pentru Șahtior » Ce scrie presa din Ucraina despre „Il Luce”

Ivan Perisic și-a îndeplinit visul » Cu cine a semnat vicecampionul mondial

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
penultimul
penultimul  •  13 Iunie 2022, 03:06

Transfer important = Empoli. Ce trofee are Empoli?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close