INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Ionuț Radu intră titular la Inter » Moment important și pentru „națională”, aflată în căutarea noului număr 1 dintre buturi

Ionuț Radu, Inter // foto: Instagram @ aandreiradu
Ionuț Radu, Inter // foto: Instagram @ aandreiradu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 martie 2021 21:41 / Actualizat miercuri, 17 martie 2021 22:26

Ionuț Radu (23 de ani) va apăra poarta lui Inter în meciul cu Sassuolo. Samir Handanovic (36), portarul titular, s-a infectat cu COVID-19.

Ionuț Radu ar putea bifa primele sale minute în tricoul lui Inter în acest sezon. Handanovic s-a infectat cu coronavirus și nu va putea juca sâmbătă, 20 martie, cu Sassuolo. Cel mai probabil, locul slovenului în poarta liderului din Serie A va fi luat de goalkeeper-ul român, care a fost rezervă veșnică în această stagiune.

Ionuț Radu, titular la Inter cu Sassuolo

Radu s-a întors la Inter în vara anului 2020, după un împrumut fără succes la Parma. Totuși, portarului român nu i-a fost încredințată poarta lui Inter în niciun meci, nici măcar în cele din Cupa Italiei. 

Radu, care și-a petrecut ultimii ani ai junioratului la Inter, are un singur meci pentru prima echipă a nerazzurrilor. Tot cu Sassuolo, în mai 2016, când a fost introdus pe teren în ultimele 18 minute, după ce titularul Juan Pablo Carrizo se accidentase. În acel meci, pierdut de Inter cu 3-1, Radu nu a fost învins.

7 milioane de eurovalorează Ionuț Radu, potrivit Transfermarkt.com. Este cel mai valoros portar român

Ionuț Radu, titular la echipa națională?

Ionuț Radu este convocat la echipa națională a României pentru meciurile cu Macedonia de Nord, Germania și Armenia din această lună. Portarul lui Inter va concura cu Florin Niță și David Lazar pentru postul de titular la meciurile din preliminarii și ar putea fi ajutat de minutele pe care le va bifa în Serie A. 

Cine îl va înlocui pe Ciprian Tătărușanu în poarta naționalei? Părerea unui membru din „Generației de Aur”: „Pe varianta asta se va merge”

Citește mai multe știri despre stranieri:

Meci de coșmar în Serie A pentru Chriricheș, Răzvan Marin, Man și Mihăilă! » Deznodământ incredibil

Antrenorul Slaviei nu l-ar mai lăsa pe Stanciu la echipa națională: „Meciurile României i-au provocat probleme mari”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (23)
fibra
fibra  •  18 Martie 2021, 09:24

Sa vedem pe cine alege Conte,Radu sau Padelli (35 ani).Eu ii doresc bafta lui Radu

portardelegenda
portardelegenda  •  18 Martie 2021, 08:29

Una e sa ti traga la poarta Lukaku si Lautaro Martinez in fiecare zi si alta e cand ai ocazia o data in viata sa iti faci poza cu cei doi. Daca nu avea valoare nu avea cv ul pe care îl are ,ca nu ti da nimeni atentie in italia daca nu ai valoare . Mai ales cand esti roman.Timpul ne va da raspunsul.

cirus11
cirus11  •  18 Martie 2021, 01:02

Repede, repede, titular si capitan la Nationala !! Sa fim seriosi... alegerea este intra Nita si Lazar, care se descurca mai bine la antrenamente

Vezi toate comentariile (23)
Comentează