INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Cel mai mare golgeter al Cehiei îl laudă pe Nicolae Stanciu, însă Dusan Uhrin jr îl arată cu degetul: „A plecat la momentul nepotrivit”

Nicolae Stanciu a părăsit deja Praga și e la Alba Iulia
Nicolae Stanciu a părăsit deja Praga și e la Alba Iulia

Articol de - Publicat marti, 08 februarie 2022 14:51 / Actualizat marti, 08 februarie 2022 14:59

Nicolae Stanciu a părăsit deja Praga și e la Alba Iulia, așteptând să zboare spre China pentru oficializarea transferului la Wuhan. Fără el, Slavia Praga a pierdut acasă în fața ultimei clasate (0-1 cu Karvina). „Era cel mai bun din campionatul nostru”, l-a descris Jan Koller, golgeterul all-time al naționalei Cehiei

Fără Nicolae Stanciu, Slavia suferă. Primul meci oficial al anului a fost un eșec absolut surprinzător. Liderul a pierdut acasă, 0-1 în fața „lanternei" Karvina. Și a căzut pe locul 2, după Viktoria Plzen.

Tavi Popescu și-a primit mașina de la Gigi Becali » Cum arată și ce preț are modelul pe care și l-a ales
FCSB
Tavi Popescu și-a primit mașina de la Gigi Becali » Cum arată și ce preț are modelul pe care și l-a ales

„Sigur ne-ar fi ajutat Nicolae Stanciu”

„Tricolorul" e regretat la Praga. „Sigur ne-ar fi ajutat Nico. Era unul dintre cei mai creativi jucători. Din păcate, el nu mai e aici", s-a plâns fostul său coleg Petr Sevcik.

Jan Koller, faimosul atacant al anilor 2000, golgeter all-time al naționalei Cehiei (55 de reușite), a declarat în presa locală că „plecarea lui Stanciu afectează și vestiarul, și jocul. Românul făcea diferența, aș spune chiar că era cel mai bun din campionatul nostru. Slavia are nevoie de timp pentru a se obișnui fără el. E greu să găsești un înlocuitor de același nivel".

Dusan Uhrin jr, fost antrenor al Slaviei, curtat din nou de Dinamo, a comentat și el subiectul Stanciu la Praga și sugerează că vina e a ambelor părți, și a clubului, și a jucătorului: „A părăsit echipa la momentul nepotrivit".

Nicolae Stanciu va zbura în China după 15 februarie

Transferul la Wuhan Three Towns e rezolvat. Trebuie doar oficializat. Însă sărbătoarea din China întârzie confirmarea mutării. Încă nu a zburat la Wuhan pentru vizita medicală și prezentarea la noul club.

„Până acum nu a primit viza de intrare pe teritoriul Chinei. Se lucrează la toate formalitățile necesare, însă chinezii au fost ocupați în ultima săptămână cu sărbătorirea Anului Tigrului de Apă. Nico a plecat de câteva zile din Cehia, e acasă, la Alba Iulia", a dezvăluit un apropiat al fotbalistului pentru GSP.ro. 

Stanciu, care se pregătește singur deocamdată, ar putea zbura spre China de-abia după 15 februarie, când are loc "Festivalul Lampioanelor", ultimul eveniment important după intrarea în Anul Nou Chinezesc.

3milioane de dolari anual va fi salariul lui Stanciu la Wuhan Three Towns (3 ani contract), triplu față de cât câștiga în Cehia

4,5milioane de dolari va primi Slavia pentru transferul "tricolorului" la clubul chinez; atât a plătit pentru a-l lua de la Al Ahli

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Simeone, gest controversat! A forțat un jucător să rămână pe teren accidentat » L-a pierdut două luni!

Atenție, imagini cu impact emoțional! » Fotbalist din Premier League filmat în timp ce își lovește animalul de companie

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează