INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AS ROMA - CREMONESE

VIDEO Ionuț Radu l-a impresionat pe Jose Mourinho » Ce a spus The Special One după Roma - Cremonese

Ionuț Radu // FOTO: Imago
Ionuț Radu // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 23 august 2022 08:53 / Actualizat marti, 23 august 2022 09:37

Cremonese, cu Ionuț Radu și Vlad Chiricheș integraliști, a pierdut în deplasarea de pe Olimpico, 0-1 cu AS Roma, dar Jose Mourinho l-a remarcat pe goalkeeper-ul român.

 În ciuda gafei din meciul precedent, Ionuț Radu a fost din nou titular și a reușit un meci excelent. A fost învins cu greu de Smalling, în minutul 65. 

Victorie eroică! United o învinge pe Liverpool, care rămâne fără victorie în primele 3 etape. Milner și Van Dijk s-au certat pe teren!
MANCHESTER UNITED - LIVERPOOL
Victorie eroică! United o învinge pe Liverpool, care rămâne fără victorie în primele 3 etape. Milner și Van Dijk s-au certat pe teren!

Jose Mourinho, laude pentru Ionuț Radu 

La finalul partidei, Jose Mourinho, antrenorul Romei, a vorbit despre meci și l-a lăudat pe portarul român pentru prestația sa.

„ÎI felicit pe cei de la Cremonese. În prima repriză am avut șansa să marcăm, dar nu am reușit. Am dat peste o echipă adevărată, bine organizată și cu un antrenor de calitatea. Nu a fost ușor. Iar Ionuț Radu a fost fantastic!”, a spus Jose Mourinho după meci. 

Puteam închide meciul în prima repriză. Dar dacă nu înscrii și pierzi un jucător Nicolo Zaniolo începe să se simtă presiunea. Până la urmă, am obținut 3 puncte importante. Avem două victorii cu 1-0, grație unor goluri marcate de jucătorii defensivi. Dar nu sunt îngrijorat

 - Jose Mourinho

După două etape, Cremonese e pe locul 18, cu niciun punct (2-3 cu Fiorentina și 0-1 cu Roma). Trupa lui Jose Mourinho are punctaj maxim și e pe 3, la egalitate cu Napoli și Inter.

VIDEO Rezumatul meciului AS Roma - Cremonese 

Citește și:

Despărțire emoționantă » Casemiro și Ancelotti, în lacrimi la conferința de rămas bun a brazilianului

2 pase de gol în fața campioanei Angliei și deja se propune la națională + Ce a zis Alan Shearer despre noua senzație a lui Newcastle

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
cirus11
cirus11  •  23 August 2022, 15:11

Deci sa fie Hagi si altii patroni pe banii firmelor si al statului??? pai incepe sa sune bine nene... caritas.

alenb
alenb  •  23 August 2022, 13:49

Nu vad nimic "fantastic", a aparat cateva suturi banale.

gigimarga2
gigimarga2  •  23 August 2022, 12:58

Se cunoaste faptul ca nu a jucat . Daca leagă vreo 10 partide probabil va face ,,coajă" . A facut un meci bun iar la gol putea face mai mult

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close