INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCOȚIA

Jucătorul izgonit de la Dinamo a fost prezentat la noua formație! A fost lăudat de antrenor: "Vine cu experiență dintr-un campionat foarte greu"

Mihai Popescu a fost prezentat la noua echipă
Mihai Popescu a fost prezentat la noua echipă

Articol de - Publicat vineri, 11 ianuarie 2019 13:18

Mihai Popescu a fost lăudat de managerul Oran Kearney, la prezentarea oficială la St. Mirren: ”Are multe jocuri în spatele lui și vine cu experiență mare într-un campionat foarte greu".

Fostul fundaș dinamovist și-a început aventura în Scoția și a făcut cunoștință cu noii săi colegi de la St. Mirren, care s-a reunit prima oară în 2019.

Stoperul de 25 de ani a fost prezentat oficial, prilej să-l laude pentru managerul Oran Kearney:

"Mihai e la o vârstă la care vrea să dea lovitura. Poate fie un fotbalist important pentru noi în această stagiune. Are multe meciuri în spatele lui și vine cu experiență mare într-un campionat foarte greu".

Locul 11 din 12

Jucătorul e împrumutat de Dinamo pănâ în vară, când scoțienii au prima opțiune pentru un transfer definitiv. "Este prima mea experienţă în afara României şi cred că este o ocazie bună pentru mine. Sunt fericit că am ajuns aici şi îmi doresc să ajut echipa".

Până la debutul la formația de pe locul 11 din 12 în Premiership mai trebuie să aștepte, fiind greu de imaginat că va intra contra campioanei Celtic pe 23 ianuarie, la Glasgow.

12 puncteare St. Mirren după 21 de etape. A reușit o singură victorie în ultimele 7 runde, 1-0 la Motherwell pe 22 decembrie. Doar Hamilton și FC Dundee au apărări mai slabe

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
kordell
kordell  •  12 Ianuarie 2019, 02:58

A fost izgonit , hahaha , sunteti incorigibili !

peluza
peluza  •  11 Ianuarie 2019, 16:11
Postat de unico_biancorossi pe 11 Ianuarie 2019, 16:04

Ajunge la Celtic. S-au inselat toti cu el, are valoare.

Celtic nu prea ia jucatori de astia sau nu ar avea nicio sansa sa fie titular la Celtic. La un Rangers ar putea ajunge. Poate.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  11 Ianuarie 2019, 16:04

Ajunge la Celtic. S-au inselat toti cu el, are valoare.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează