INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Keșeru și-a analizat șansele de a semna cu FCSB: "Mi-aţi atins coarda sensibilă"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 ianuarie 2018 09:28

Claudiu Keșeru a vorbit despre posibilitatea de a ajunge la FCSB, în condițiile în care și-ar dori si plece de la Ludogoreț deoarece nu primește suficient timp de joc.

Atacantul de 31 de ani susține că nu a discutat cu nimeni din conducerea roș-albaștrilor și nu crede că ar avea loc în echipa lui Nicolae Dică, din care mai fac parte și Harlem Gnohere și Denis Alibec.

"Nu am vorbit despre asta cu absolut nimeni. Nu am fost sunat. Nu pot să spun că mă aşteptam să fiu sunat. În momentul de faţă au o altă mentalitate, bazată pe mulţi tineri, care sunt aşteptaţi să "explodeze" pentru a prinde contracte în străinătate. E o strategie interesantă, trebuie să recunosc.

Ca să fiu sincer, în momentul în care Gnohere înscrie pe bandă rulantă şi Alibec e şi el acolo, nu ştiu dacă ar mai fi nevoie de Keşeru.

Mi-aţi atins coarda sensibilă când vorbim de Steaua. Văd şi eu lucrurile din exterior şi strategia lor dă roade, cu toate că s-ar putea apăsa pe acceleraţie. Există un potenţial mai mare", a spus Keșeru la TV Digi Sport.

Keșeru a purtat discuții în această iarnă și cu turcii de la Kayserispor, echipa antrenată de Marius Șumudică, dar un transfer este improbabil având în vedere că bulgarii de la Ludogoreț nu sunt dispuși să renunțe la fotbalistul român. 

4.000.000 €este cota de transfer a lui Keșeru, conform site-ului transfermarkt.com 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează