INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FIORENTINA

La 36 de ani, Adrian Mutu încă simte că poate juca în Serie A: ”Mi-a spus că e într-o formă bună”

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 02 ianuarie 2015 17:11

Adrian Mutu va începe de luni antrenamentele alături de Fiorentina, deşi ar fi trebuit să ajungă la Pune City după despărţirea de Petrolul. Antrenorul indienilor a explicat ce s-a întîmplat şi ce crede despre o eventuală întoarcere la Florenţa a ”Briliantului”.
Franco Colomba, tehnicianul lui Pune City, echipa care îl dorea pe Adrian Mutu, a vorbit despre motivul pentru care a picat transferul jucătorului care va împlini în această lună 36 de ani: "A fost aproape de un transfer la noi, dar totul a căzut din cauza unor complicaţii birocratice”.

”Am vorbit cu el la telefon de mai multe ori, mi-a spus că e într-o formă bună din punct de vedere fizic. Cu experienţa şi valoare sa ar putea-o ajuta pe Fiorentina. Fără îndoială, nu şi-a pierdut calităţile", a declarat Franco Colomba pentru fiorentina.it

Adrian Mutu trebuie să-l convingă la antrenamente pe tehnicianul Vincenzo Montella pentru a primi un contract din partea Fiorentinei.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
stelistul1
stelistul1  •  03 Ianuarie 2015, 16:57

Mutu poate sa joace, asta e clar. El asta a facut toata viatza, a jucat. Mai o hora, mai o manea, mai o sarba.

alexbarosanu
alexbarosanu  •  03 Ianuarie 2015, 12:37

un ratat din cauza drogurilor!

tonyys
tonyys  •  03 Ianuarie 2015, 11:46

mutu e terminat pt. fotbalul profesionit de cel putin 4-5 ani....noptile nenumarate de batai,betii si orgii isi spun cuvantul dupa 30 de ani.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează