INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  VIITORUL

LĂCOMIA blochează transferul! Fiorentina vrea să profite de planul secret al lui Gică Hagi! Clauza pentru care insistă

Articol de - Publicat marti, 09 ianuarie 2018 09:19

Fiorentina a cerut la negocierile cu Viitorul, pe lângă cele 2 milioane de euro plătite pentru a-l lua pe Ianis și o cotă la un eventual transfer al lui Hagi jr, pe care tatăl său l-ar putea ceda la Galatasaray.

"Tratativele sunt foarte avansate. Sper să-l avem cu noi când începem campionatul. Noi sperăm să ajungem la un acord cu Fiorentina. Ianis se va pregăti în aceasta iarnă cu Viitorul", anunța Hagi la revenirea din Italia. Negocierile s-au împotmolit într-un punct, clubul viola anunțând că nu acceptă doar suma plătită acum 2 ani.

Decontează pregătirea

Concret, motivând că valoarea jucătorului a fost crescută în Peninsulă prin pregătirea făcută cu Paulo Sousa și cu Pioli, directorul sportiv Pantaleo Corvino cere mai mult decât 2 milioane de euro. Italienii au mirosit că Ianis nu e repatriat pentru a i se oferi șansa de-a juca, ci ca să fie revândut pe bani mai mulți.

"Fiorentina nu vrea să pățească precum alte cluburi, ce au lăsat ușor să plece tineri, ajunși apoi la o cotă mare. Tocmai de aceea, Corvino are pretenția includerii în transfer a unui procent dintr-un viitor transfer", scrie firenzeviola.it.

Taxă pentru Galata?

Mijlocașul român are câteva variante de a rămâne în Italia, ca împrumut la SPAL, Empoli și Pescara, însă e posibil ca Galatasaray să intenționeze să-l cumpere, având în vedere relațiile "Regelui" cu fostul său club. 

1.620 de minute a jucat Ianis la echipa de tineret a Fiorentinei, reușind 7 goluri și 3 assisturi în 19 meciuri

0 minutea prins în acest sezon la prima echipă Hagi jr, care bifase doar 48 de minute în cel anterior, 14 cu Cagliari și 34 cu Pescara, ambele în Serie A

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
2092449174374841
Gavril Nagy  •  09 Ianuarie 2018, 15:55

Lacomia cui?

2092449174374841
Gavril Nagy  •  09 Ianuarie 2018, 15:55

Lacomia cui?

1320590467969555
Alex Slaniceanu  •  09 Ianuarie 2018, 14:12

Si experimentand aceeasi nenorocire de vreo 1000 de ori pana acum pe paginile gsp, as ruga pe cei care se ocupa de administrarea lor sa faca ceva si sa introduca un buton care sa-ti permita sa editezi un comentariu chiar si dupa ce l-ai postat deja. Aproape peste tot exista optiunea asta numai aici nu. Sau poate n-o vad eu, caz in care rog pe cineva sa-mi explice cum se face. Pentru ca intr-un raspuns dat cuiva, putin mai jos, am vazut cu spaima niste dezacorduri sau cuvinte pocite si nu e normal sa nu-mi pot corecta textul. Mai mult decat atat, ma pot trezi cu un *** care nu-si scrie nici numele lui corect dar care o sa zbiere la mine pe aici: ,,invata baaaa sa scrii romaneste si apoi comenteaza" :))) Una e sa fii prost si alta e sa-ti faca tastatura probleme, sa te grabesti, etc. Multumesc!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close