INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Ladislau Bölöni îi uimește în fiecare zi pe belgieni: „Rămâne un profesionist cu totul special. Asta face un antrenor contestat”

Articol de - Publicat sambata, 03 august 2019 12:13

Ladislau Boloni, antrenorul lui Antwerp, a fost lăudat de redactorul șef al revistei Sport/Voetbalmagazine după 4-1 la Eupen în prima etapă.

Mâine, Antwerp joacă primul meci acasă din noul campionat, în fața lui Beveren. După un debut foarte bun: 4-1 la Eupen.

Jacques Sys, redactor șef al revistei Sport/Voetbalmagazine, e impresionat de stilul lui Loți Bölöni și de rezultatele lui.

„Ca antrenor (contestat), trebuie să faci asta: renunți la cel mai popular fotbalist, Jelle Van Damme, și îl scoți din lotul primei echipe pe Didier Lamkel Zé, probabil cel mai talentat jucător. Apoi, începi campionatul într-un mod uluitor. Bölöni rămâne un profesionist cu totul special”.

În vârstă de 66 de ani, Loți a preluat-o în 2017 pe Antwerp care tocmai promovase în elită după 13 ani. A fost aproape de play-off de la primul sezon, apoi a propulsat echipa flamandă pe locul 4, calificând-o în cupele europene după 22 de ani.

Și totuși, la sfârșitul stagiunii trecute, au fost suporteri ai lui Antwerp care au cerut schimbarea tehnicianului. Rezultatele erau neașteptat de bune, dar nu le plăcea jocul. La 4-1 cu Eupen, și jocul a fost de calitate.

„Mulți fani fac sacrificii pentru a veni să ne vadă. Energie, emoții, bani... Se sacrifică pentru noi. De aceea, îi putem răsplăti prin rezultate” Loți Bölöni, antrenor Antwerp

Citește și:

Gică Hagi, reacție fermă! Răzvan Marin le-a povestit olandezilor ce i-a spus „Regele” când a auzit că are ofertă de la Ajax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
milu
milu  •  03 August 2019, 14:37

Un adevărat profesionist!Jos pălăria,domnule Bölöni!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează