INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PANATHINAIKOS - ASTERAS 0-0

Ladislau Boloni, furios » Atacă liga greacă și ziariștii atenieni: „Cei care cred acest lucru sunt chiar niște zerouri”

Ladislau Boloni (dreapta), antrenor Panathinaikos // foto: captură NovaSports
Ladislau Boloni (dreapta), antrenor Panathinaikos // foto: captură NovaSports

Articol de - Publicat luni, 04 ianuarie 2021 10:30 / Actualizat luni, 04 ianuarie 2021 11:13

Ladislau Boloni (67 de ani), antrenorul lui Panathinaikos, a fost criticat de presa locală că a lăsat jucătorii străini să plece de sărbători în țările lor și are 5 cazuri de coronavirus în lot.

Pauza de iarnă nu i-a adus nimic bun lui Bölöni în Grecia. Doar un egal, acasă, cu Asteras (0-0), și are un singur punct în ultimele două etape. Nu se poate apropia de locul 4. Antrenorul lui Panathinaikos era agitat, nervos, la sfârșit. 

Supărat pe liga elenă, care nu a amânat acest meci, deși Pana avea cinci jucători infectați cu coronavirus, exact cum scrie în regulament, dar unul dintre cei bolnavi, Mauricio, e în Brazilia, și nu s-a ținut cont de el. S-a considerat că doar patru au COVID-19 la Atena, de aceea partida s-a disputat.

Ladislau Boloni: „Cum a fost posibil ca această întâlnire să aibă loc?”

„În orice echipă din lume, când îți lipsesc cinci oameni, se simte. Nu vreau să ofensez pe nimeni, dar nu înțeleg decizia ligii. Avem cinci jucători cu coronavirus. Îmi veți spune că unul e în Brazilia, dar și el e bolnav. Cum a fost posibil ca această întâlnire să aibă loc?”, a atacat Bölöni, deranjat și de criticile jurnaliștilor atenieni, care i-au reproșat că i-a lăsat pe fotbaliști să plece de Sărbători în străinătate.

Ladislau Boloni: „E o prostie să-mi puneți o astfel de întrebare”

Întrebat la interviul pentru Nova Sports, televiziunea care are drepturile asupra campionatului grec, dacă regretă că nu a ținut tot lotul în Grecia în vacanță, tehnicianul a luat foc. 

„Dacă un jucător vrea să fie de Crăciun în familie în țara sa, cum ar putea să-i interzică un antrenor? Cei care cred acest lucru sunt chiar niște zerouri”, a afirmat el, completând și mai vehement: „E o prostie să-mi puneți o astfel de întrebare, pentru că nimeni pe lumea asta nu știa exact ce trebuie să faci împotriva virusului. Și vreau să le transmit experților că doi dintre băieți, Kourbelis și Tzavidas, au petrecut Sărbătorile aici, în Grecia, și tot s-au îmbolnăvit”.

După ce translatorul a tradus ultimele cuvinte din franceză în greacă, Bölöni s-a întors și a plecat. Trecuseră doar 6 minute și 11 secunde.

Ladislau Boloni: „Mai bine apucați-vă de radio, lăsați televiziunea”

Când reporterul de la Nova l-a întrebat cum poate să nu fie dezamăgit după acest 0-0, Bölöni și-a pierdut calmul. „Puteți să spuneți ce vreți. Dacă nu vedeți frustrarea pe chipul meu, atunci mai bine apucați-vă de radio, lăsați televiziunea!”, a răspuns antrenorul furios. „Sunt realist, dar vreau să evit concluziile bombastice. Eu apăr la maximum jucătorii, colectivul lui Panathinaikos. Voila!”.

Boloni îl vrea pe jucătorul-problemă

Boloni e foarte aproape de a-l împrumuta de la Antwerp, fosta sa echipă, pe Didier Lamkel Ze, extrema cameruneză în vârstă de 24 de ani. Un jucător extrem de talentat, dar foarte dificil, care a provocat multe probleme în vestiarul flamanzilor. Totuși, Loți a știut mereu să-l readucă pe linia corectă și să profite de calitățile sale. 

„Sunt decis, vreau să merg la Panathinaikos. Îl voi reîntâlni pe Laszlo Boloni, părintele meu spiritual. Mă cunoaște și crede în mine. El e antrenorul care comunică mult și care îți spune direct dacă ai jucat bine sau nu”, a declarat Lamkel Ze.

Ladislau Boloni, furios » Atacă liga greacă și ziariștii atenieni: „Cei care cred acest lucru sunt chiar niște zerouri”
Didier Lamkel Ze (roșu) // foto: Imago

VIDEO. Ladislau Boloni: „Sper să mă întorc în România, am avut deja două discuții!”

Citește mai multe știri despre stranieri:

Steven Gerrard, declarații măgulitoare despre Ianis Hagi: „Asta așteptam de la toți cei 10 jucători de câmp”

Vlad Chiricheș, gol în umilința suferită de Sassuolo cu Atalanta! Prestație penibilă în defensivă: ce a făcut la cele 5 goluri

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează