INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Laude pentru Andone înainte de noul sezon din La Liga: "Nu are rival! Impresionează prin mobilitate"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 07 august 2017 12:45

Florin Andone, atacantul lui Deportivo n-a marcat decât 3 goluri în pregătiri, însă La Voz de Galicia scrie că stafful tehnic e satisfăcut de randamentul său.

N-a fost prolific în amicalele verii, dar antrenorul Pepe Mel este mulțumit de Florin Andone. Atacantul român a primit și întăriri în față, prin transferul lui Adrián Lopez, iar concurența nu îl sperie deloc.

"Nu are rival. S-a prezentat la un nivel bun în pregătiri și trebuie să mențină progresia. Deși cele trei goluri reușite nu reprezintă un bilanț deosebit înaintea terminării intersezonului, randamentul său a oferit satisfacție staffului tehnic.

Fără o alternativă în ofensivă, românul a impresionat prin mobilitate și prin efortul constant depus în beneficiul colegilor săi din linia a doua. Acomodat deja cu Primera Division, se speră că va avea cifre mai bune în sezonul viitor la Depor față de 2016-2017", e concluzia ziariștilor spanioli de la cotidianul La Voz de Galicia.

Florin Andone, 24 de ani, mai are contract până în 2021 cu Depor, echipă ce l-a cumpărat cu 5 milioane de la Cordoba, în vara lui 2016.

12goluri în 37 de meciuri a reușit Florin Andone în primul său campionat la Deportivo. Cu Cordoba, a dat 5 goluri în 20 de partide în Primera, în 2015-2016 

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close