INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Laurențiu Reghecampf a anunțat în premieră unde va antrena: "Voi fi prezentat pe 10 iulie"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 iunie 2017 19:43

Laurențiu Reghecampf a anunțat pentru prima dată oficial că o va antrena pe Al Wahda, urmând să fie prezentat pe 10 iulie, când este programată reunirea echipei.

"Lucrurile sunt în regulă cu Al Wahda. Am așteptat să se termine campionatul, am discutat cu Gigi Becali, după care m-am ocupat de oferta pe care o aveam de la Al Wahda. 

Am semnat cu cei de acolo, dar nu am apucat să facem conferința de presă, e Ramadanul. Voi fi prezentat pe 10 iulie, când vom avea reunirea echipei", a zis Reghecampf la TV Digi Sport.

Al Wahda a terminat pe locul 5 ultimul sezon din Emiratele Arabe Unite. Mexicanul Javier Aguirre a pregătit formația în ultimii 2 ani. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
tanasevictor
tanasevictor  •  14 Iunie 2017, 23:04

Multumim Reghe,se putea mai bine!Succes la noua echipa!

dinamo4eva
dinamo4eva  •  14 Iunie 2017, 21:50

fara Neubert e 0

rakanishu
rakanishu  •  14 Iunie 2017, 21:40

Ce bine ar fii sa stai pe acolo pana la sf. asteapta, si sa o tii si pe nevasta-ta acolo.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează