INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  EMIRATELE ARABE UNITE

Laurențiu Reghecampf, contract fabulos în Emiratele Arabe Unite » Câte milioane de euro va încasa

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 martie 2019 17:32

Laurențiu Reghecampf, 43 de ani, ar fi dat lovitura în Emiratele Arabe Unite și ar fi semnat un nou contract cu Al Wasl.

Venit în ianuarie la Al Wasl, Laurențiu Reghecampf i-ar fi convins pe șefii echipei să investească în el și ar fi semnat un nou contract, potrivit ziare.com. Astfel, Reghecampf ar urma să încaseze un salariu uriaș: 7 milioane de dolari pentru noul contrat care va dura până în vara lui 2021. 

Cu Reghe pe bancă, Al Wasl are 5 victorii, un egal și 4 înfrângeri. Echipa este pe locul 10, cu 20 de puncte în 17 etape.

De-a lungul carierei, Reghecampf a antrenat la Gloria, Universitatea Craiova, FC Snagov, Concordia Chiajna, FCSB, Al Hilal și Al Wahda.

Vezi și: 

FOTO Anamaria Prodan, sexy pe plajă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
martinpen
martinpen  •  20 Martie 2019, 21:43

Cine Regeblat asta de se strofoaca gsp sa il puna mereu pe prima pagina? Am auzit ca a jucat in niste blaturi, apoi ca antrenor a folosit substante dopante la fcsb... In rest, ii plac manelele si face petreceri la care participa toti care duc viata sportiva.

nebeleizis
nebeleizis  •  20 Martie 2019, 20:21

Articolul nu e semnat deoarece e scris de prodanca ? Intreb pentru un prieten ...

aius
aius  •  20 Martie 2019, 19:49

Si noi, ce treaba avem?!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close