INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LAZIO

Lazio e gata să facă o ofertă pentru Ianis Hagi! Ce sumă dau italienii pentru român

Ianis Hagi impresionează la Rangers // FOTO: https://www.facebook.com/pg/rangersfc/
Ianis Hagi impresionează la Rangers // FOTO: https://www.facebook.com/pg/rangersfc/

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 aprilie 2020 20:46

Ianis Hagi (21 de ani) are șanse tot mai mari ca în sezonul viitor să revină în Italia, fiind dorit cu insistență de Lazio, echipă care se luptă să câștige Serie A.

Împrumutat de Genk la Rangers, unde a impresionat încă din primele meciuri, Ianis Hagi ar putea ajunge din sezonul viitor în Serie A, fiind pe lista celor de la Lazio. Presa din Belgia scrie azi că Rangers are șanse mici să achite clauza de cumpărare, de 5 milioane de euro, iar Lazio vrea să profite.

Astfel, echipa antrenată de Simone Inzaghi ar pregăti o primă ofertă pentru Ianis. Suma pe care o oferă italienii este de 6-7 milioane de euro, dar ar putea ajunge la 10 milioane, dacă Lazio ajunge în grupele UEFA Champions League. 

„Hagi junior e în pole position.Poate juca și mijlocaș ofensiv, și lateral, și al doilea atacant. Această polivalență îl face și mai atractiv"
Gazzetta dello Sport

Ianis Hagi a reușit 3 goluri și 2 pase de gol în 11 meciuri la Rangers, fiind lăudat de fani și de managerul Steven Gerrard. 

4.500.000 de euroeste cota lui Ianis Hagi, potrivit transfermarkt

VIDEO. Mesaje de încurajare pentru Dybala de la puștii academiei Juventus București

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Soluție inedită pentru fani în pandemie » Primul stadion DRIVE-IN e gata!

Ne ajută și pe noi? UEFA și-a întors decizia și nu mai amenință echipele cu interzicerea cupelor europene

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
gazistu
gazistu  •  19 Aprilie 2020, 11:39

Rangers bby..stai acolo ca esti aproape de PR Leeague si ajungi la o echipa de mijloc...e extraordinar de incaput...pana sa te vada colosii, United, City sau Lpool

rapidist57
rapidist57  •  19 Aprilie 2020, 08:39

Va rog nu mai fiti rautaciosi, SIGUR Lazio nu il va cumpara dar ca sa nu i-a plasa din nou il pot cumpara eu, ofer pensia mea pe o luna (1300 lei), mai mult nu-mi pot permite, risc sa pierd bani, nu?

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  19 Aprilie 2020, 04:04
Postat de Marius George pe 18 Aprilie 2020, 23:55

"Supralicitare" eronata din start ! Prea crud , sub tutela tatalui care vrea sub orice forma multi bani pe nimic ....ca si "marii" jucatori de la Viitorul....Unde joaca acesti "mari"fotbalisti? Si mai ales "ce joaca"???

Ba tu ai fost educat dupa 22 decembrie 1989 ? Pari ca ti ai tras si doctorat. Pe timpul meu trebuia " sa aselenizezi " sa obtii unul. Si ma rog ce ai vrea sa faca tacsau ! Sa le refuse banii !⅚

Vezi toate comentariile (13)
Comentează