INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  EUROPA LEAGUE

Titular și la returul cu Porto, Ștefan Radu „a jucat cu frâna de mână trasă”

Titular și la returul cu Porto, Ștefan Radu „a jucat cu frâna de mână trasă” (foto: Imago)
Titular și la returul cu Porto, Ștefan Radu „a jucat cu frâna de mână trasă” (foto: Imago)

Articol de - Publicat vineri, 25 februarie 2022 12:37 / Actualizat vineri, 25 februarie 2022 13:11

Ștefan Radu a primit repede un cartonaș galben în meciul Lazio - FC Porto, scor 2-2, și a luat nota 5,5 în Gazzetta dello Sport. Înlocuitorul său după pauză, Hysaj, a fost însă complet depășit.

La 35 de ani, Ștefan Radu și-a pierdut postul de titular la Lazio, iar Maurizio Sarri îl folosește sporadic. În caz de urgență sau în Europa League. La fel ca în turul cu FC Porto, și joi antrenorul l-a trimis din start în teren, dar nici acum n-a fost integralist. Fundaș lateral stânga, românul a avut din nou probleme cu rapizii săi adversari, fiind schimbat în minutul 54.

Ce scrie presa italiană despre Ștefan Radu: „S-a dedicat cauzei”

„A cheltuit rapid un cartonaș galben, pentru a-l opri pe Otavio. A jucat apoi cu frâna de mână trasă”, l-a caracterizat Gazzetta dello Sport, care l-a notat doar cu 5.5. „S-a dedicat la maximum însă cauzei, și-a dezvăluit intențiile de la început și pentru a-l depăși trebuia să treci și de crampoanele lui”, a remarcat agenția Lalaziosiamonoi.it. 

8 meciuria prins Ștefan Radu în această stagiune pentru Lazio, doar în cinci intrând ca titular. În 451 de minute, nu are niciun gol sau assist în cont

Mutarea tactică a lui Sarri, cu mai ofensivul Hysaj în locul său, s-a dovedit total neinspirată, albanezul greșind mult, poziționându-se prost și părând complet depășit de faze, inclusiv la golul lui Uribe. 

VIDEO Hristu Chiacu, despre viața lui Ștefan Radu în Italia: „Este apreciat. Lângă locul de parcare de la Olimpico are scris «Boss»”

Citește și alte articole:

LIVE Război în Ucraina » Militarii ucraineni de pe Insula Șerpilor au refuzat să se predea: „Rușilor, să vă duceți dracului!”. Au fost uciși toți

UEFA a decis! Finala Ligii Campionilor s-a mutat de la Sankt Petersburg la Paris!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează