INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

LAZIO - SAMPDORIA 5-1 // Recordul continuă: hat-trick Ciro Immobile! Ștefan Radu a ieșit accidentat

Articol de - Publicat sambata, 18 ianuarie 2020 17:32

Lazio, 5-1 cu Sampdoria, a înregistrat a 11-a victorie consecutivă în Serie A. Ștefan Radu a fost înlocuit în minutul 49, cu probleme musculare.

Lazio continuă marșul triumfal din acest sezon. După ce, etapa trecută, la 1-0 cu Napoli, reușise cea de-a 10-a victorie la rând în Serie A, record în istoria biancocelestă (la două decenii de la recordul lui Sven-Göran Eriksson, 9 succese consecutive), squadra lui Simone Inzaghi o învinge cu ușurință și pe Sampdoria.

După 70 de minute, conducea cu 5-1 (goluri marcate de Caicedo 7, Immobile 17 penalty, 20, 65 penalty, Bastos 54 - Linetty 70).

Ștefan Radu a fost înlocuit însă în minutul 49, după un duel mai tare. "Are probleme musculare", scrie Gazzetta. Accidentarea nu pare însă gravă.

Cu acest hat-trick, Ciro Immobile a ajuns la 23 de goluri în campionat, lider în cursa pentru Gheata de Aur (46 de puncte). 

+3 FOTO

Vezi și: 

Jurgen Klopp se teme de confruntarea cu Atletico Madrid: „Sper să nu-l aducă și pe Cavani!” » PSG cere o sumă uriașă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  18 Ianuarie 2020, 19:24

Ce super echipa a putut sa elimine CFR Cluj...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează