INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Liber spre Premier League! Echipa care îl doreşte pe Dan Petrescu tocmai şi-a dat antrenorul la Tottenham

Articol de GSP - Publicat marti, 27 mai 2014 00:00 / Actualizat marti, 27 mai 2014 21:57

Argentinianul Mauricio Pochettino, fost antrenor al echipei Southampton, a semnat un contract pe cinci sezoane cu Tottenham, echipă la care evoluează şi Vlad Chiricheş, a anunţat clubul londonez pe site-ul oficial. 

Pochettino (42 de ani) îi succede lui Tim Sherwood, demis de Spurs în urmă cu aproape două săptămîni. Cu Southampton, Pochettino a terminat pe locul 8 în Premier League.

Presa din Anglia dezvăluie că pe lista posibililor înlocuitori ai lui Pochettino la Southampton se află şi Dan Petrescu.

Românul se luptă pentru acest post cu Oscar Garcia, tehnicianul care a dus-o pe Brighton în semifinalele play-off-ului din Championship şi Roberto Di Matteo.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
endervisa
endervisa  •  28 Mai 2014, 13:28
Postat de dimonty1 pe 28 Mai 2014, 09:38

bravo dan petrescu. bravo reghie. bravo oli. singuri antrenorii care ne mindrim cu ei. totii sint stelistii in trecut. va iubim

cat de retardoid poti fi? Te mandresti cu ei ca au fost Stelisti si ca sunt antrenori... nu invers. Lucescu este mult peste toti astia... plus ca mai ai si performante Europene... dar stai... ca el nu e stelist deci nu conteaza. Omu castiga mai multi bani in Europa decat fac astia la arabi... asta cred ca ar treb sa iti spuna ceva...

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  28 Mai 2014, 11:02

Sa ti moara m@-t@ ma ...jura te tu pe copiii tai ca am eu clone ...sa i pupi in gura morti ...

dash.berlin
dash.berlin  •  28 Mai 2014, 10:09
Postat de ovidiu_3003 pe 28 Mai 2014, 08:49

Acest articol este o facatura ordinara ...Bursucea este un antrenor mediocru ...nici la camile n o sa stea prea mult ...caracterul lui de pierzator s a vazut cand a refuzat steoaia ...

Ai cinci clone pe articol sceleratule :))) Daca-l vezi pe Bursuc in Anglia iti ies ochii din cap ca la melc :)))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează