STRANIERI  ·  OLYMPIQUE LYON

LIGUE 1. Roxana Mărăcineanu, răspuns usturător pentru boss-ul lui Ciprian Tătărușanu de la Lyon

Roxana Mărăcineanu. foto: Guliver/Getty Images
Roxana Mărăcineanu. foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat sambata, 02 mai 2020 16:23

Roxana Mărăcineanu, ministrul sportului din Franța, a reacționat după ce Jean-Michel Aulas, președintele lui Olympique Lyon, a cerut despăgubiri de zeci de milioane pentru suspendarea campionatului.

„Atenție, cluburile trebuie să fie mai prevăzătoare! Să pună un semn de întrebare asupra acelor sume mari pe care le dăm direct jucătorilor”, a atras atenția Roxana Mărăcineanu.

Vestea suspendării definitive a campionatului francez a lovit dur cluburile din Ligue 1. Canal+, unul dintre deținătorii drepturilor de televiziune pentru acest sezon în primele două ligi, a anunțat că reziliază contractul pentru ultima parte a sezonului 2019-2020. Nu va mai plăti niciun ban.

Jean-Michel Aulas: „Ne rezervăm dreptul de a solicita daune-interese” 

Furios, patronul și președintele lui Ciprian Tătărușanu la Lyon a anunțat că își va recupera banii pierduți la tribunal. „Am luat act de anunțul precipitat, deși ministrul sporturilor, Roxana Mărăcineanu, specificase în prealabil posibilitatea de a reîncepe în august, dacă vor exista premisele sanitare. 

Ne rezervăm dreptul de a solicita daune-interese, în condițiile în care ni s-a furat șansa de a ne decide viitorul pe teren, prejudiciile suferite ridicându-se la zeci de milioane de euro”, a declarat Jean-Michel Aulas.

Roxana Mărăcineanu: „Împărțiți mai bine banii!”

Mărăcineanu, fosta înotătoare născută în România, ministrul francez al sportului din 4 septembrie 2018, a replicat la France Info. Un răspuns usturător, cu o concluzie: 

„Atenție, cluburile trebuie să fie mai prevăzătoare!". „Sigur că este vorba de bani. Trebuie să ne gândim la interesul general al fotbalului. Sportul profesionist pierde mulți bani. Acum, cluburile trebuie să reflecteze. Să pună un semn de întrebare asupra acelor sume mari pe care le dăm direct jucătorilor", a declarat Mărăcineanu. „Banii trebuie împărțiți mai bine”.

243 de milioane de euroar mai fi trebuit să plătească pentru ultima parte a sezonului CanalĂ și beIN Sports

VIDEO. Francezii s-au răzgândit » Sezonul nu se anulează, iar PSG devine campioană!

Citește și alte știri din fotbalul internațional:La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
22:00 Europa League
Sferturi: Inter-Leverkusen
Digi 1 , Look Sport, Telekom
22:00 Europa League
Man. United - Copenhaga
Digi 2, Look Plus, Telekom
Program TV complet

Liga 1