INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MOLDOVA

”Lippi” a dat lovitura! » Stoichiţă se umple de bani la Sheriff Tiraspol!

Mihai Stoichiţă va cîştiga la Sheriff de cinci ori mai mult decît la Steaua
Mihai Stoichiţă va cîştiga la Sheriff de cinci ori mai mult decît la Steaua

Articol de - Publicat marti, 14 august 2012 00:00 / Actualizat marti, 14 august 2012 09:45

Mihai Stoichiţă şi-a reîmprospătat CV-ul cu un nou mandat la Steaua şi asta l-a ajutat să mai obţină un supercontract. Antrenorul "globe-trotter" a semnat acum cu Sheriff Tiraspol, campioana Moldovei, unde va avea un salariu fabulos: 600.000 de euro pentru un sezon!

Stoichiţă a semnat cu Sheriff, unde e plătit cu 600.000 de euro pe an, de cinci ori peste cît cîştiga la Steaua.

Mihai Stoichiţă şi-a reîmprospătat CV-ul cu un nou mandat la Steaua şi asta l-a ajutat să mai obţină un super contract. Antrenorul "globe-trotter" a semnat acum cu Sheriff Tiraspol, campioana Moldovei, unde va avea un salariu fabulos: 600.000 de euro pentru un sezon!

Stoichiţă a semnat cu Sheriff, unde e plătit cu 600.000 de euro pe an, de cinci ori peste cît cîştiga la Steaua.

La Steaua, cu care a terminat stagiunea trecută pe poziţia a treia după o serie bună înregistrată cu el la conducere în partea a doua a campionatului, era plătit de cinci ori mai prost! Sheriff a rămas fără antrenor după eliminarea din preliminariile Champions League de către Dinamo Zagreb şi a picat în play-off-ul Europa League, unde "Lippi" va trebui să-şi conducă noua formaţie împotriva lui Marseille.

Misiunea din campionat e însă mult mai simplă decît cea europeană. Sheriff e lider în Moldova după cinci etape, cu punctaj maxim şi un golaveraj excelent, 12-1.

10 ani au trecut de la precedentul mandat al lui Stoichiţă pe banca lui Sheriff Tiraspol, cu care a cîştigat atunci campionatul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
nter
nter  •  14 August 2012, 19:14

daca au ajuns si moldovenii, cea mai saraca tara din Europa, sa dea salarii mai mari ca la noi...

bdgeorge
bdgeorge  •  14 August 2012, 17:00

E bun fratilor nu mai fiti carcotasi...pai asta raspunde la telefon dupa prima sonerie....si acolo e viata dulce..ia 50 mii pe luna nu face mai nimic si daca ii obliga sa joace toate meciurile in 10 tot ies campioni...in CL nu sunt pretentii poate EL dar nu anul asta la anul ca nu se poate cu francezii..la anul dupa preliminariile cupelor europene e demis dar banii sunt la el

jalemare
jalemare  •  14 August 2012, 13:39

la trimis jiji la specializare.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează