INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TSV 1860 MUNCHEN

Lovin a fost operat la genunchi! "E o pierdere mare pentru noi" :(

Florin Lovin, Lovin, TSV 1860 Munchen
Florin Lovin, Lovin, TSV 1860 Munchen

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 septembrie 2009 00:00

Mijlocaşul român Florin Lovin, care evoluează în Germania la Munchen 1860, a fost supus duminică unei intervenţii chirurgicale la genunchi, care a durat 90 de minute, iar jucătorul va sta în afara gazonului aproximativ 6 luni, informează presa germană.

"Este foarte trist ce se întâmplă cu Florin, pentru că el intrase foarte bine în echipă. Era important la mijlocul terenului, iar pentru noi este o pierdere mare. El e apreciat de colegi şi am văzut că ultima victorie din campionat a fost obţinută de băieţi şi pentru el. Acum s-a operat şi va sta cam 6 luni în afara gazonului. Sperăm să revină mai repede", a spus antrenorul celor de la Munchen 1860.

Mijlocaşul român de la TSV Munchen 1860, Florin Lovin, a suferit o ruptură a ligamentelor anterioare încrucişate la genunchiul stâng  în minutul 6 al al partidei de sâmbătă după-amiază cu Greuther Furth, scor 3-1. Românul s-a accidentat în urma unui duel cu Mokhtari şi a fost înlocuit imediat din cauza durerilor puternice pe care la acuza la genunchiul stâng.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
 •  14 Septembrie 2009, 00:16

aoleo ce sa face razvan fara el ... mare jucator asta daca ajunge in divizia a 3-a il fac astia mare star

 •  14 Septembrie 2009, 00:05

INSANATOSIRE GRAVNICA LOVICA

Vezi toate comentariile (2)
Comentează