INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ŞAHTIOR

Lucescu vrea să îmbătrînească la Şahtior: "Am revenit după accident, parcă mi-a luat Dumnezeu minţile"

Lucescu spune că i-ar fi greu să o ia de la capăt cu o altă echipă
Lucescu spune că i-ar fi greu să o ia de la capăt cu o altă echipă

Articol de GSP - Publicat joi, 26 aprilie 2012 00:00 / Actualizat joi, 26 aprilie 2012 15:28

Mircea Lucescu s-a recuperat după accidentul auto în care a fost implicat la începutul anului. Antrenorul român e mulţumit la Şahtior şi explică de ce i-ar fi greu să preia o altă formaţie

"Nu mă poate tempera nimeni. Sînt mulţumit că am revenit după accident, că am trecut peste acel moment nefericit, parcă mi-a luat Dumnezeu minţile, n-am mai ştiut ce am făcut. Mă simt bine, nouă coaste rupte într-o parte, trei în alta, dar e bine, mai resimt cînd se schimbă vremea.

Rămîn atîta timp cît mai am plăcerea de a rămîne, cît mă mai entuziasmez de ceea ce fac, cît relaţia mea cu jucătorii este deosebită, dincolo de relaţia antrenor-jucător. Atîta timp cît rezultatele se succed, cît relaţia mea cu preşedintele este la un nivel de stimă reciprocă, toate astea mă determină să continui.

E şi greu să o mai iau de la capăt în altă parte, să conving oamenii, jucătorii, preşedintele, suporteri, mass media, că ideile mele sunt bune", a declarat Mircea Lucescu la Dolce Sport.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
playmaker
playmaker  •  27 Aprilie 2012, 00:30

Toti descultii debitaeza ce le bese mintea pe aici si ei nu or sa ajunga in viata lor la degetul mic al lui Lucescu.

alexseba
alexseba  •  26 Aprilie 2012, 18:41

Al naibi vatman domne, cred ca era pus de dusmani sa il urmaresca pe nea mircea si sa dea cu tramvaiul peste el!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close