INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LUDOGOREȚ - LEVERKUSEN 2-3

LUDOGOREȚ - LEVERKUSEN 2-3 // FOTO Claudiu Keșeru e de neoprit! Gol superb din lovitură liberă marcat în Europa League, dar Ludogoreț a pierdut: "Nu ne așteptam să fie o echipă așa solidă"

Foto: Reuters +5   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 20 septembrie 2018 23:02

Claudiu Keșeru a marcat primul gol al partidei dintre Ludogoreț și Bayer Leverkusen, din grupa A de Europa League, încheiată 2-3.

Vârful naționalei României a transformat o lovitură liberă din lateral dreapta, de la aproximativ 25 de metri de poarta nemților, în minutul 8 al partidei. Keșeru a trimis cu mult efect, la colțul scurt.

Cu această reușită, fostul fotbalist al celor de la FCSB a ajuns la 7 goluri în actualul sezon. 

Cosmin Moți a fost titular la Ludogoreț, în timp ce Dragoș Grigore nu a prins lotul, fiind accidentat.

"Refuzam să cred că vom pierde"

Claudiu Keșeru a vorbit după meci la TV Digi Sport: "Cu siguranță nu ne așteptam la acest final după începutul de meci, nu ne așteptam nici să fie o echipă așa solidă. Am demonstrat că putem să ținem piept unei astfel de echipe, chiar dacă rezultatul final nu a fost cel așteptat. Dacă intram la pauză cu 2-0... a semănat cu meciul cu Arsenal jucat la Sofia, a dat Ozil pentru 3-2 cam tot așa. Parcă vedeam în minte și refuzam să cred că va fi același deznodământ.

A venit un nou antrenor, a lucrat mai mult tactic, nouă celor din față ni se cere mai mult. Puteam da mai multe goluri, acesta e al șaptelea. Când vom asimila eforturile pe care trebuie să le facem în noul concept de joc se va vedea".

GRUPA A

Vezi si: FOTO Intră iar în atenția UEFA? Ultrașii lui PAOK au declanșat infernul la meciul cu Chelsea din Europa League

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
2145109935751527
Laurentiu Radulica  •  21 Septembrie 2018, 15:56

Doamne ce prosti suntem noi romanii!!!!Cica Cheseru de neoprit ,ca a dat un gol.DAR ECHIPA A LUAT BATAIE!!!Daia suntem unde suntem si in fotbal si peste tot.

sakamoto
sakamoto  •  21 Septembrie 2018, 11:27

Keseru la Nationala de fotbal a Romaniei, este complet...oprit! Tabula rasa.

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  21 Septembrie 2018, 04:34

e de neoprit! este oprit cu ajutorul organelor de ordine! pacat ca la nationala e de nevazut! joaca asa de bine! ca o soseta de lana! a dat un gol din lovitura libera, ce sa-ti povestesc, a rupt norii!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează