STRANIERI  ·  DECIZIE

Lui Mutu i-a fost respins recursul la CEDO, dar a primit o veste fantastică: "Nu trebuie să mai plătească 17 milioane de euro"

FOTO: Guliver/Getty Images
FOTO: Guliver/Getty Images

Marti, 02 Octombrie 2018

CEDO a respins recursul lui Adrian Mutu (39 de ani), care contesta modul în care a fost judecat la TAS, unde ar fi susținut că unul dintre cei trei judecători ar fi avut legături cu Chelsea.

"Briliantul" contestase decizia TAS, considerând că judecătorii au fost lipsiți de imparțialitate și independență. 

Mutu a contestat decizia inițială, din 2009, argumentând că nu își poate permite plata unor prejudicii atât de mari. Românul a atacat decizia la un tribunal federal din Elveția, dar nu a primit câștig de cauză.

Clubul londonez Chelsea i-a solicitat lui Adrian Mutu daune de 17.173.990 milioane de euro, după ce fotbalistul a fost depistat pozitiv cu cocaină în 2004. Mutu s-a retras din cariera de fotbalist în 2016.

Conform singurului arbitru român de la TAS, Cristian Jura, Adrian Mutu nu trebuie să mai plătească suma uriașă cerută de Chelsea.

"Decizia TAS a fost o penalitate sportivă. Având în vedere că Mutu s-a retras din activitate el nu trebuie să mai plătească daunele cerute de Chelsea. El e antrenor, dar nu mai e jucător, calitate pe care o avea când Chelsea a cerut acea sumă de despăgubire. Eu cred că el a continuat procesul și la CEDO pentru a-și demonstra nevinovăția. El consideră că i-a fost încălcat dreptul la un proces echitabil la TAS", a declarat Cristian Jura, arbitru TAS, pentru GSP.ro.Ce s-a ales de Puya, băiatul rău al hip-hopului. I-au plăcut femeile, dar acum s-a aflat cum a ajuns să locuiască

Libertatea

Comentarii (26)

maxp  •  04 Octombrie 2018, 08:31

Eu inca n-am inteles cum poate un jucator sa ajunga sa trebuiasca sa plateasca 17 milioane? Bai, e o suma imensa, ce dracu', nu e primul care s-a drogat, daca o luam asa cred ca se lasau mii de fotbalisti de sportul asta daca se supuneau unui astfel de risc. Adica am auzit si eu de amenzi de mii, hai zeci de mii de euro, dar sa ajungi la milioane... mi se pare incredibil, ce dracu' a facut, de unde s-a culcat un astfel de prejudiciu?! Pai atunci Tyson Fury cam cat ar trebui sa plateasca federatiilor de box, propriei companii, eventual unor televiziuni?! Mi se pare foarte tras de par acest caz.

pma77  •  03 Octombrie 2018, 13:37

Nu inteleg de ce ar fi trebuit sa lea dea banii care au fost platiti pentru el,clubul a decis sa-l dea afara cand putea sa-i dea o amenda sau sa nu il plateasca pe perioada suspendarii si sa-l pastreze,el a continuat sa joace foarte bine la Juventus si Fiorentina.

kwd2015  •  02 Octombrie 2018, 19:14
Postat de moshu_cu_ruc.sacul pe 02 Octombrie 2018, 18:51

Cum, "cioba" ?! Să nu spui că (iar) ai mâncat pufuleți deasupra tastaturii !

ahhahahaha. daca zici tu.... cum sa ma contrazic cu un dinamovist? A zis atletico textila ca aveti iq-ul peste medie. dovezi sunt zeci pe gsp. zeci de clone. ahahahha. Adunati intre voi, aveti 1 iq peste medie. ahahhaah

Vezi toate comentariile (26)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
15:00 Tenis, WTA

Turneul din Dubai

Digi 2
18:30 Handbal F, Liga Campionilor

CSM București - FTC

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Liga 2

Universitatea Cluj - FC Argeș

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Ligue 1

Nice - Brest

Digi 4
21:30 Fotbal, Bundesliga

Bayern Munchen - Paderborn

Digi 2
21:45 Fotbal, Serie A

Brescia - Napoli

Digi 3
21:45 Fotbal, Ligue 1

Metz - Lyon

Digi 4
Program TV complet

Liga 1

Acum, în direct

Urmărește aici

acum!
×