INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Ionuț Lupescu a atras atenția asupra unui detaliu în privința transferului anului pentru România: „Vorbesc mai mult impresarii”

Ionuț Lupescu speră ca Radu Drăgușin să-și păstreze capul pe umeri la Tottenham
Ionuț Lupescu speră ca Radu Drăgușin să-și păstreze capul pe umeri la Tottenham

Articol de , - Publicat sambata, 13 ianuarie 2024 18:28 / Actualizat sambata, 13 ianuarie 2024 21:38

Ionuț Lupescu speră ca Radu Drăgușin să-și păstreze capul pe umeri la Londra, la Tottenham, și a evidențiat faptul că unul dintre agenții internaționalului, Florin Manea, a fost foarte activ la nivel declarativ în ultima perioadă.

Ionuț Lupescu, fostul component important al Generației de Aur, mizează pe naționala României la Euro 2024. Tricolorii trebuie să-și afle adversarul din primul meci al grupei din Germania, de pe 17 iunie, urmând a se alege unul dintre Israel / Bosnia / Ucraina / Islanda. Ulterior, România joacă împotriva Belgiei și Slovaciei.

Adrian Mutu, prima reacție după transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham, pentru GSP.ro: „Greul acum începe!”
PREMIER LEAGUE
Adrian Mutu, prima reacție după transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham, pentru GSP.ro: „Greul acum începe!”

Ionuț Lupescu, scut pentru Edward Iordănescu: "Trebuie să-l sprijinim, să avem încredere în el"

„Kaiserul” fotbalului românesc susține că a fost sigur de la început de calificarea echipei tricolore la turneul final din vară. România s-a calificat fără eșec la Euro 2024. Le-a transmis un mesaj de susținere și un imbold elevilor lui Iordănescu.

"Eu n-am fost deloc pesimist, am zis de la început că trebuie să ne calificăm la ce grupă am avut. Felicitări băieților și staff-ului tehnic, sper să fie pregătiți pentru Euro, unde e alt nivel. Trebuie să-l sprijinim pe Edward Iordănescu, să avem încredere în el. Nu în fiecare zi joci un Campionat European, e o dată la 4 ani, viața sportivului trece repede...

Jucătorii trebuie să evolueze la echipele lor și să aibă succes la formațiile lor. Venind după un sezon de succes, vor avea mai multă încredere. Joacă pentru cota lor, bineînțeles, și pentru echipa națională, pentru România. S-a văzut că un transfer precum al lui Drăgușin se poate face, important e să demonstreze că are valoare", a declarat Ionuț Lupescu, prezent azi la o convenție în Antalya.

74de selecții a adunat fostul mijlocaș pentru echipa națională, marcând 6 goluri

Critica lui Ionuț Lupescu: "Am avut foarte mulți care au fost doar legitimați în străinătate"

Radu Drăgușin a semnat cu Tottenham, este subiectul principal al ultimelor zile în media din România. Ca fost câștigător al Cupei Germaniei cu Bayer Leverkusen, fost jucător la Borussia Monchengladbach și Bursaspor, Lupescu are ce sfaturi să dea. Mai ales că a avut și o carieră importantă la UEFA și la federația din Arabia Saudită.

"Depinde de el. Orice român poate juca în străinătate. Din păcate, în ultimii ani, am avut foarte mulți care doar au fost legitimați în străinătate. E o diferență mare între una și alta. Important e să avem câți mai mulți ca Drăgușin în străinătate.

Eu sper că va fi cu capul pe umeri. Am văzut că vorbesc mai mult impresarii pentru el! Nu-i cunosc personal.. Eu sper că se va impune, când va primi tricoul trebuie să se impună. Mulți români au potențial, totul depinde numai de ei, să joace cum trebuie", a transmis Lupescu.

25de milioane de euro este cuantumul transferului lui Drăgușin de la Genoa la Tottenham, la care se mai adaugă alți 6 milioane de euro din bonusuri

Citește și alte știri:

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Se face transferul #2 la Dinamo! Tocmai și-a reziliat contractul în străinătate și așteaptă să devină „câine roșu”

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Surpriza de la echipa națională în ultimele meciuri de calificare la Euro 2024: „De ce doar o remiză cu Belgia?”. Obsesia de accidentări i-a adus necazuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
s0r1n_naccio
s0r1n_naccio  •  14 Ianuarie 2024, 14:40

Era nevorbit Lupulescu asta. Din bun simt trebuia sa spuna ceva pozitiv despre jucator, nu sa insinueze ca ii fac reclama impresarii. Nu sunt atat de prosti aia de la Tottenham, nu sunt prosti aia de la Bayern ca au facut oferta concreta, nu il lua Juventus la 16 ani daca era prastie. Eu nu pot spune ca l-am vazut suficient incat sa spun ca e bun, nici pe mine nu m-a impresionat stilul lui de joc, dar Dragusin a fost titular in Serie A in timp ce altii mai talentati se bat pe locul de U21 facut cadou de Federatie tinerilor necasatoriti.

VardyParty
VardyParty  •  13 Ianuarie 2024, 23:34

Ca a fost 6inam9vist, ca tac’soo e de la rapid, ca Lucescu l-a impins, ca aia, ca ailaltă, dar Catalynne, 3buie sa fim corecți: măcar ãsta micu’ si-a negociat singur mereu contractele. Și a avut cariera respectabila. Ba chiar putem zice ca a avut carieră țiplă, cum ar zice Vika lui Pițurcă, tinand cont ce şi cât talent a avut. Nu i-a trebuit nici pe Frații ßrothers, nici pe ala din Olanda (nu mai știu cum il cheamă, care l-a extras pe Popescu la PSV pre-Giovanni), nici pe nimeni.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close