INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  NICE

Dezvăluiri despre problemele lui Rareș Ilie la Nice: „Era demoralizat, antrenorul nu mai vorbea cu el”

Rareș Ilie/ foto Imago Images
Rareș Ilie/ foto Imago Images

Articol de - Publicat joi, 26 ianuarie 2023 17:20 / Actualizat joi, 26 ianuarie 2023 18:06

Marius Niculae (41 de ani), manager sportiv al loturilor de juniori și tineret din cadrul FRF, a dezvăluit dificultățile prin care trece Rareș Ilie (19 ani) la Nice.

Internaționalul de tineret nu a mai jucat la Nice din octombrie, de la o victorie cu Slovacko, 1-0, în grupele Conference League. Atunci era introdus 15 minute pe final.

Italienii anunță: „Puștiul din România pe care se bat Juventus, Milan și Dortmund sosește la probe”
TRANSFER
Italienii anunță: „Puștiul din România pe care se bat Juventus, Milan și Dortmund sosește la probe”

În total, Rareș Ilie a bifat 8 meciuri la Nice, 4 în Conference League și 4 în Ligue 1. Nu a marcat și nu a pasat decisiv. Deși Nice l-a demis pe antrenorul Lucien Favre în ianuarie, Ilie nu a fost introdus în teren nici de interimarul Didier Digard, la 6-1 cu Montpellier și 0-0 cu Reims.

Marius Niculae, despre Rareș Ilie: „Antrenorul lui Nice nu mai vorbea cu el”

„Eu am discutat cu Rareș Ilie, mai ales la lotul de tineret, ultima dată când a venit (n.r. - noiembrie 2022). Era puțin cam demoralizat pentru că nu mai juca, antrenorul (n.r. - Lucien Favre) nu mai vorbea cu el. I-am explicat că lucrurile astea sunt normale afară, lucrurile astea îl vor întări, iar el trebuie să fie profesionist sută la sută.

Chiar dacă nu te bagă antrenorul, se uită la tine și va analiza atitudinea ta. Afară te pun la tot felul de teste să vadă cum reacționezi și atunci trebuie să fie puternic, e un sfat dat din propria experiență”, a declarat Marius Niculae, potrivit Digi Sport.

3 milioane de euroeste cota lui Rareș Ilie, potrivit transfermarkt.com

Citește și:

„House of the Drăguș” » Prezentare specială pentru atacantul român la noua echipă + ce îi reproșase antrenorul de la Standard

Alexi Pitu a fost prezentat la Girondins de Bordeaux

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
danglumetu
danglumetu  •  27 Ianuarie 2023, 10:21

sa te ''bucuri'' de atita desconsiderare din partea antrenorului iar asta sa te...intareasca, doar in capul ''eminentului'' duet duta-nicolae poate fi! nicio vorba despre cauzele care au dus la aceasta relatie degenerata!

johny2003
johny2003  •  27 Ianuarie 2023, 08:29

Eu am zis de la inceput ca Ilie asta e o Raritate Rara!

steaua.libera
steaua.libera  •  27 Ianuarie 2023, 08:11

Fotbalistii fara forta n-au nicio sansa afara. Sa vedeti ce repede se fasaie si Pitu.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează