INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

FOTO Marius Șumudică a oferit imaginea zilei în fotbalul european » A pășit pe gazon și i-a oferit arbitrului flori + ce au făcut jucătorii

Meciul a fost prefațat de un moment superb. Marius Șumudică i-a înmânat un buchet de flori arbitrului Bahattin Şimşek, un mod de a arăta că este împotriva violenței în fotbal. +8   FOTO
Meciul a fost prefațat de un moment superb. Marius Șumudică i-a înmânat un buchet de flori arbitrului Bahattin Şimşek, un mod de a arăta că este împotriva violenței în fotbal.

Articol de - Publicat marti, 19 decembrie 2023 22:14 / Actualizat marti, 19 decembrie 2023 22:34

Gaziantep și Adana Demirspor au remizat, scor 2-2, în runda cu numărul 17 a primei ligi din Turcia. Meciul a fost prefațat de un moment superb. Marius Șumudică i-a înmânat un buchet de flori arbitrului Bahattin Şimşek, un mod de a arăta că este împotriva violenței în fotbal.

Luni, 11 decembrie, Faruk Koca, bașkanul clubului Ankaragucu, a intrat pe gazon și i-a dat un pumn în figură arbitrului Halil Umut. Fotbalul din Turcia a luat pauză o săptămână din cauza incidentului.

FOTO. Marius Șumudică, imaginea zilei în fotbalul din Turcia 

+4 FOTO

La primul meci de la reluare, Marius Șumudică a fost protagonistul unui moment superb. Antrenorul lui Gaziantep i-a oferit un buchet de flori „centralului” și i-a urat lui Halil Umut recuperare rapidă.

Nu a fost singurul gest special. Imediat după fluierul de start, fotbaliștii lui Gaziantep și Adana Demirspor s-au oprit timp de un minut. Au refuzat jocul, în semn de dezaprobare față de gestul lui Faruk Koca.

Meciul a fost reluat, iar Gaziantep a deschis rapid scorul, în minutul 17, prin Arda Kizildag. Lazar Markovic, fostul mijlocaș al lui Liverpool, a dublat avantajul trupei lui Șumudică.

Florin Niță și Denis Drăguș au fost titulari, dar n-au putut împiedica revenirea celor de la Adana, una rapidă, goluri în minutele 71 și 73.

Gaziantep a întrerupt seria de 3 înfrângeri. Ocupă locul 15 în prima ligă din Turcia, cu 16 puncte, două deasupra zonei retrogradării. Runda următoare, Șumudică se deplasează pe terenul unei vecine de clasament, Karagumruk.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Radu Drăgușin semnează zilele următoare » Directorul sportiv a confirmat: „Contract până în 2028!”
CONTRACT
Radu Drăgușin semnează zilele următoare » Directorul sportiv a confirmat: „Contract până în 2028!”
George Pușcaș ar putea deveni coleg cu alți români! Ultima variantă apărută pentru atacantul lui Genoa
ITALIA
George Pușcaș ar putea deveni coleg cu alți români! Ultima variantă apărută pentru atacantul lui Genoa

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (3)
mosh_gerilla.1948
mosh_gerilla.1948  •  20 Decembrie 2023, 08:56

Cu acest gest, Arlechino a dorit să distragă un pic atenția de la bufoneriile lui!

johny2003
johny2003  •  19 Decembrie 2023, 22:50

Gestul lui sumudica ai demonstreaza lui nelutu varga ca el nici nu stie ce a pierdut cind l-a dat afara! ))))

maradona79
maradona79  •  19 Decembrie 2023, 22:37

Flori, fete si Ninel.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează