INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CORONAVIRUS

Ce carte citește Marius Șumudică în carantină și de ce nu suportă serialele TV: „Nu-mi fac nici patul. Sunt bolnav”

Marius Șumudică așteaptă să se reia meciurile din Turcia +49   FOTO
Marius Șumudică așteaptă să se reia meciurile din Turcia

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 aprilie 2020 20:41

Marius Șumudică (48 de ani), antrenorul celor de Gaziantep, se află în prezent în România, după apariția cazurilor de coronavirus și-n Turcia și suspendarea campionatului.

Tehnicianul a vorbit despre activitățile pe care le face în această perioadă și a făcut și câteva glume, amintindu-și și de perioada în care făcea armata.

„Acum stau și citesc o carte despre sistemul 3-5-2. Îmi mai trimite analistul video niște filmulețe cu faze pentru a le vedea. Mă uit și la ce face Jurgen Klopp, chiar dacă mie nu îmi place sistemul 4-3-3. Văd diferite antrenamente, faza ofensivă, faza defensivă și tranziția.

Nu mă uit la filme. Nu îmi place. Cred că am văzut 7 filme în viața mea, dintre care «Nea Mărin miliardar» de trei ori. Nu pot să mă uit nici la serial, să văd nu știu câte episoade pe zi. Văd că pe Netflix se uită lumea la seriale cu episoade multe. Eu nu pot. Mai bine mă uit la 12 minute de acțiune, la fotbal. Tot cu fotbalul îmi ocup timpul. Sunt bolnav. 

Nu, nu am făcut nimic prin casă. Spre rușinea mea nu am ajutat-o pe nevastă-mea. Mai duc gunoiul.  În rest nu fac nimic. Nici când am făcut armata, timp de o lună, nu îmi făceam patul. Îi dădeam un pachet de țigări unui coleg ca să mi-l facă. Trebuia să fie perfect întins și decât să stau în arest, mai bine dădeam țigări cuiva”, a declarat Marius Șumudică la TV Digi Sport.

VIDEO. VIDEO. Medicilor, asistentelor, infirmierelor și întregului personal medical: RESPECT!

Citește mai multe știri despre situația din România:

La mare, la soare, cu mască, fără mască » Fotoreportaj GSP: am fost să vedem cum arată un weekend senin pe Litoral în „era COVID-19”

Ministrul Nelu Tătaru a estimat când vor fi relaxate măsurile impuse împotriva coronavirusului

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (7)
bodrin
bodrin  •  13 Aprilie 2020, 13:10

Meștere, ai dat pachete de țigări unui necunoscut, ca să-ți facă patul și nevasta nu primește nimic? Incă nu știi că obrazul subțire, cu cheltuială se ține? Nu mai da interviuri că or să moară curcile de râs.

963513663764819
Emil Sabau  •  13 Aprilie 2020, 05:39

Ce ar putea un *** ca Sumudica sa citeasca?Cel mult numere vechi din revista Arici-Pogonici la puterea lui de intelegere

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

945540315519097
Mihai Stanciuc  •  12 Aprilie 2020, 22:22

As recomanda si un articol despre Ana Maria Prodan si ce lotiuni de bronz mai foloseste

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close