INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

VIDEO Marius Șumudică: „Mă retrag! M-am plictisit! Nu-mi trebuie bani” » A decis ce va face: „Pun tunurile cu apă pe ei!”

Articol de , - Publicat duminica, 19 martie 2023 16:27 / Actualizat duminica, 19 martie 2023 19:38

Marius Șumudică e ferm în decizia de a renunța la cariera de antrenor. Tehnicianul de 52 de ani care a cucerit titlul cu Astra, iar în prezent este la Al Raed, în Arabia Saudită, nu mai dorește să continue, indiferent de propunerile viitoare sau de ce salariu va avea. 

„Pauza e binevenită. Te întorci la familie, e ok, nu e ușor să stai într-o țară străină, cu o altă religie. Nu-i ușor. Asta îmi e meseria, mai am puțin și după care am timp și de altele. Nu o să mai antrenez. Nu mă interesează ce crede lumea, nici ce credeți voi.

Cine e bomba sexy care l-a potolit pe Giani Kiriță! Fostul fotbalist are o iubită de vârsta fiicei sale: „Este o femeie care îmi oferă liniște”
METROSPORT
Cine e bomba sexy care l-a potolit pe Giani Kiriță! Fostul fotbalist are o iubită de vârsta fiicei sale: „Este o femeie care îmi oferă liniște”

Nu mai vreau. M-am plictisit. Nu e vorba de sănătate, sunt grăsuț, bine îmbujorat. Ferească Dumnezeu să am ceva! N-am nimic. Nu mai vreau, nu mai am motivație. Vreau să stau cu familia. Banii nu sunt totul în viață. Câți antrenori avem cu rezultate în campionatele mari? Răzvan pe la PAOK și nea Mircea pe unde a fost. În fond, toți stau pentru ce? Pasiune, ok, dar și material. Să câștige bani. Mie nu-mi trebuie bani. Nu mai vreau nici din Liga 1, nimic.

Mai am un an de contract, sper să-l continui până la final. Ce să se mai schimbe în decizie? Voi credeți că mă joc cu cuvintele? Vă mint așa? Sunt decis 100% să mă opresc din antrenorat. Că va fi la vară, că la final de contract, adică vara viitoare, pentru că nu vreau să dau bani din contract pentru că am o clauză mare, dar așa se va întâmpla. Sunt decis să mă opresc”, a zis Marius Șumudică. 

Vrea carieră în televiziune: „Să se pregătească”

Tehnicianul știe ce va face după ce renunță la cariera de antrenor. Șumudică își dorește o carieră în televiziune și anunță că nu va fi genul de analist care să menajeze pe cineva: 

Sper să rămân în televiziune, eu am contract cu Digi. Îmi place ceea ce fac. Să se pregătească toți. Sunt mai slobod la gură, am câțiva clienți. O să fiu obiectiv. Pun tunurile cu apă pe ei”, a mai zis Șumudică. 

CITEȘTE ȘI: 

Șumudică i-a cucerit pe arabi » Gestul viral de la ultimul meci al lui Al Raed

Meci nebun pentru Mirel Rădoi în Arabia Saudită » 4 goluri marcate într-un interval de 9 minute!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
paolo15
paolo15  •  20 Martie 2023, 06:02

Se alinta Ninel...

VanBasten
VanBasten  •  19 Martie 2023, 22:06

Ochii mari si umezi ai camilelor din desert suspina dupa Sumudica.

polistul68
polistul68  •  19 Martie 2023, 21:09

O sa fiu obicetiv, dar am cativa clienti...:-)))...curat-murdar Coane Sumudica...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează