INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Marius Șumudică face un anunț-șoc din Turcia: „Probabil voi fi dat afară”

Marius Șumudică +12   FOTO
Marius Șumudică

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 septembrie 2020 12:23 / Actualizat vineri, 18 septembrie 2020 13:12

Marius Șumudică (49 de ani), antrenorul lui Gaziantep, lasă de înțeles că ar putea fi concediat în perioada următoare. Relația românului cu propriul club s-a deteriorat, iar rezultatele din sezonul trecut sunt doar o amintire.

Gaziantep, locul 8 în campionatul trecut, a debutat cu o înfrângere în noul sezon, 1-3 cu Galatasaray. Antrenorul român le-a cerut șefilor bani de transferuri, însă dorința acestuia n-a fost până acum răsplătită. Șumudică se gândește deja la ce e mai rău. 

„Eu am doar 9 străini în lot, în condițiile în care puteam avea 14. Am antrenamente cu 16-17 jucători. Am vrut să fac un 10 contra 10 sau 10 contra 8 și, practic, n-am avut cum. A trebuit să pun antrenori secunzi. Federația și televiziunile n-au virat banii către cluburi, se împotmolesc lucrurile, nu există bani pentru transferuri, mi se spune mereu asta, iar eu am de suferit.

E greu să iau decizia de a pleca. Pe mine mă țin foarte mult pe loc transferurile făcute aici. Eu nu-l lăsam pe Maxim aici, Gaziantep nu-l avea niciodată dacă nu eram eu aici. Sunt niște probleme la club pe care eu le simt cel mai mult. Anul trecut, am terminat pe 8, ne-am făcut un nume în Turcia, am fost unul dintre cele mai buni antrenori, dar nici așa nu pot, am și eu răbdarea mea, sănătatea mea... nu pot să mă duc la antrenament și să vezi că nu poți să lucrezi ce vrei”, a declarat Șumudică, la emisiunea „Digi Sport” Matinal. 

Marius Șumudică: „Probabil că voi fi dat afară”

Eu nu voi renunța niciodată, dar probabil voi fi dat afară. Eu nu accept ce se întâmplă, e o presiune mediatică, am citit și eu ce se scrie și cu siguranță nu vor veni rezultatele. Păi ce să se întâmple? Va trebui să explic de ce nu am avut rezultate” - Marius Șumudică

FOTO. Imagini spectaculoase din meciul Galatasaray - Gaziantep 3-1:

+8 FOTO

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Quique Setien amenință Barcelona cu tribunalul! Suma imensă cerută pentru concediere

Tătărușanu, „botezat” la Milan! Ce l-au pus noii colegi să facă

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
betaalfa
betaalfa  •  18 Septembrie 2020, 13:57

Il vrei la Rapid ?

adriann_
adriann_  •  18 Septembrie 2020, 13:30

Se pare ca nu le place nici astora locul 8, vor langa Kaiseri pe fundul clasamentului, salvati de federatie de la retrogradare...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează