INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BEȘIKTAȘ - GAZIANTEP 3-0

Marius Șumudică, furtunos și la conferință: „Vreau respect! De ce nu câștigăm și noi cu o fază decisă de VAR?”

Articol de - Publicat duminica, 09 februarie 2020 10:53

Gaziantep, echipa lui Marius Șumudică, a pierdut clar meciul cu Beșiktaș, 0-3. Antrenorul s-a plâns de cum e tratată echipa sa de arbitri, provocându-i pe jurnaliștii turci: „Puneți-vă în locul meu! Munciți o săptămână și simțiți ce mi se întâmplă mie. E normal?”

După ce, imediat cum a pierdut cu Beșiktaș (0-3) s-a plâns la zona mixtă de arbitrajul lui Alper Ulusoy și de asistentul video, acuzând o „execuție în direct” și prevestind că „VAR va distruge fotbalul”, Marius Șumudică a fost ca o furtună și în cele șase minute de la conferință.

Încă era furios că, la 0-0, în minutul 52, li s-a dat adversarilor un penalty incorect (Güray Vural avea mâna lipită de corp când a deviat mingea) cu VAR, iar la 2-0, Kenan a primit cartonaș galben pentru simulare (88), deși Gökhan Gönül i-a spus arbitrului că l-a lovit și a fost penalty.

„Cum se poate întâmpla așa ceva?”

„De ce Gaziantep nu a avut nicio fază precum cele de acum, o acțiune incertă, cu VAR, în urma căreia să câștige trei puncte?”, i-a întrebat antrenorul pe jurnaliști.

„Beșiktaș nu are nevoie de ajutorul ăsta. E o echipă mare, cu mulți fani, cu un antrenor bun, ca Sergen. Nu spun că Beșiktaș nu merita să câștige, să nu mă înțelegeți greșit. Însă cum e posibil ca arbitrul să-l sancționeze pe Kenan când Gökhan recunoaște că a fost 11 metri? Îl felicit pe Gökhan. Totuși, pentru Gaziantep, nu există VAR, îi dă «galben» lui Kenan, al patrulea cartonaș, și e suspendat. Cum se poate întâmpla așa ceva?".

„Vreau mai mult respect”

I-a provocat pe ziariști: „Puneți-vă în locul meu! Oricare dintre voi să vină aici, să muncească o săptămână pentru a pregăti un meci și să se confrunte cu două momente de joc similare care pot strica echilibrul. E normal?". 

Șumudică a încheiat: „Trebuie să se oprească aceste lucruri. Altfel, VAR va distruge fotbalul. Și vreau mai mult respect. Pentru că Gaziantep e la jumătatea clasamentului, nu luptă nici la locurile pentru Europa, nici la retrogradare, toată lumea ne lovește?”.

Citește și: 

Marius Șumudică, un adevărat taifun: „A fost o execuție în direct! VAR distruge fotbalul”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

FOTO: facebook.com/gaziantepfk

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
bazinga
bazinga  •  09 Februarie 2020, 13:13

Nu meriti respect....Asta a vrut si Ilie Dumitrescu de la Gigica.....si ce a primit in schimb?

fcu1948
fcu1948  •  09 Februarie 2020, 12:24
Postat de Dinu Stefan pe 09 Februarie 2020, 11:48

prazaree,ca sa ai parte de respect,trebuie sa faci un lucru inainte....sa respecti chiar tu !!! lui misulica asta ii place sa se tavaleasca in noroi cu suinele ! are parte de tot respectul pe care il merita !

Amice, ești prost rău!

andrei.f
andrei.f  •  09 Februarie 2020, 11:59

*** are dreptate dar, ce să-i facem noi, dreptatea e pentru dulăi nu pentru căței !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează