INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BEȘIKTAȘ - GAZIANTEP 3-0

Beșiktaș - Gaziantep 3-0 // Marius Șumudică, un adevărat taifun: „A fost o execuție în direct! VAR distruge fotbalul”

Captură BT Sport
Captură BT Sport

Articol de - Publicat sambata, 08 februarie 2020 18:58

Marius Șumudică, antrenorul lui Gaziantep, a protestat ca niciodată după acest meci, 0-3 cu Beșiktaș.

Beșiktaș a mai avut 4 goluri anulate, dar penalty-ul de 1-0 a fost o greșeală a arbitrului și a asistentului video!

După un joc și o victorie spectaculoase, la 5-1 cu liderul Sivasspor, Gaziantep (cu Maxim și Toșca integraliști) a pierdut clar azi la Istanbul în fața lui Beșiktaș, 0-3, gazdele (la care Sergen Yalçın a debutat pe bancă) având și alte patru goluri anulate pentru ofsaid!

A deviat mingea cu brațul lipit de corp

Numai că, în minutul 52, soarta acestui meci s-a scris la un penalty cel puțin controversat. La o centrare a alb-negrilor, Guray Vural, mijlocașul stânga al lui Gaziantep, aflat chiar pe linia de 16 metri, a deviat mingea cu brațul, dar îl avea lipită de corp, arătând clar că nu vrea să influențeze faza.

Avertizat de VAR, arbitrul Alper Ulusoy a revăzut acțiunea pe monitorul de la marginea terenului și a dictat lovitură de pedeapsă. Eronat!

"Am un gust amar"

Burak Yilmaz a transformat (1-0), apoi "vulturii" i-au devorat pe roș-negri. Aflat la prima întâlnire în Turcia, împrumutat de Fiorentina, Kevin-Prince Boateng a marcat pentru 2-0 cu călcâiul (70), iar Jeremain Lens a făcut 3-0 în prelungiri (90+5).

La final, Marius Șumudică era cel mai supărat om de la zona mixtă. "Am un gust amar. Am jucat bine prima repriză, ne-am creat ocazii, adversarii au avut și mai multe ocazii, însă era 0-0", a început antrenorul lui Gaziantep în portugheză. Protestând vehement. Acuzând: "A fost o execuție în direct! O execuție!".

Explicația la care portugheza s-a împletit cu româna

A continuat la fel de dur: "Am acum o imagine clară. VAR distruge fotbalul!".

Șumudică a detaliat: "VAR ne-a făcut rău cu Fenerbahce, din cauza VAR am pierdut cu Gençlerbirliği. Și acum, la fel".

Gesticulând pentru a repeta gestul lui Guray Vural, a tunat: "E penalty când duci mâna într-o poziție nefirească". Aici, portugheza s-a împletit cu româna, apărând cuvântul "nefirească". "Jucătorul meu avea mâna lipită. De ce să dai penalty? Gaziantep deranjează pe cineva?".

Vezi AICI clasamentul actualizat din Turcia!

"Nu se mai poate. Muncim degeaba!"

Tehnicianul i-a mai reproșat ceva "centralului". "Gökhan Gönül, jucătorul lui Beșiktaș, a recunoscut, onest, că a provocat 11 metri. Și ce s-a întâmplat? A luat cartonaș galben!", a declarat el, tot mai nervos.

Șumudică a încheiat, furios: "Nu se mai poate continua astfel. Trebuie să oprim totul. Muncim degeaba. Pentru nimic".

Beșiktaș - Gaziantep 3-0 // VIDEO Echipa lui Marius Șumudică, învinsă la scor de neprezentare!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
104459837173638
Dinu Stefan  •  09 Februarie 2020, 11:18

mereu ne laudam cu tinerii nostri fotbalisti care lustruiesc bancile de rezerve,in strainatate...uitand sa-i laudam si pe antrenorii care duc numele de roman pe culmile profesionalismului !

valentindragobete
valentindragobete  •  09 Februarie 2020, 09:41

Opreste totul si du-te sumuica, du-te ....

corectu
corectu  •  09 Februarie 2020, 09:38

Săracul Șumi.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează