INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

Marius Șumudică junior a intrat în fotbalul din Arabia Saudită: „E băiat deștept”

Marius Șumudică jr.
Marius Șumudică jr.

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 martie 2019 16:08

Marius Șumudică, antrenorul lui Al Shabab, a dezvăluit că l-a cooptat pe fiul său, Marius Șumudică jr., în staff-ul arabilor.

Marius Șumudică junior, 22 de ani, a fost atacant la Sportul, Metaloglobus și Astra II, iar acum îl ajută pe tatăl său în monitorizarea parametrilor fizici ai jucătorilor.

„Băiatul meu este cu mine acum. Face parte din staff. Îmi e mai uşor de când l-am luat pe Marius cu mine. Este un băiat deştept. Se ocupă de ceea ce înseamnă tehnologie, GPS-uri, analiză. Mă ajută din toate punctele de vedere”, a declarat Marius Șumudică la TV Telekom Sport.

După 24 de meciuri, Al Shabab este pe 3, cu 44 de puncte, la 12 de liderul Al Hilal și la 8 de locul 2, Al Nasr. Următorul meci al lui Al Shabab e pe 30 martie, cu Ohod, ultima clasată. 

Vezi și:

Ca David Beckham în 2002 :D » Cum a apărut Marius Șumudică azi în România

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează