STRANIERI  ·  TURCIA

Marius Șumudică, revoltat de situația din România și Turcia: „E inconștiență. Stați în casă. Nu contează luxul”

Articol de GSP - Publicat luni, 23 martie 2020 12:13

Marius Șumudică (49 de ani) s-a întors în România, după ce a luat un avion privat din Turcia, din cauza pandemiei de coronavirus care a afectat Europa. 

Antrenorul celor de la Gaziantep a vorbit despre situația din România și din Turcia și le-a cerut oamenilor să stea în casă, nu să iasă la plimbare prin oraș.

„Cel mai bun medicament este statul în casă, e cel mai bun tratament. Vorbeam cu cineva din Turcia și mi-a zis că ieri era lumea prin oraș. Am văzut că și în București au ieși oamenii la pădure. E inconștiență! Nu se poate, nu se poate! Nu, nu... E prea mare diferența dintre oameni. Unii sunt camuflați, cu măști, iar alții se plimbă cu bicicleta. Nu se poate! Lumea trebuie să înțeleagă că vom avea probleme! Trebuie să ne gândim la familie, la cei bătrâni sau cei care au probleme de sănătate. 

Te mai gândești la lux în perioada asta? Eu nu. Eu mă gândesc să fiu sănătos. Sunt momente în care nu mai contează altceva. Vorbeam cu mama și îmi zicea «Generația voastră a prins cutremurul din 1977, Revoluția și acum și pandemia asta». Ce ar mai trebui? Poate un război. Asta ar fi ultima. Acum nu mai contează luxul. Pe mine mă interesează doar sănătatea familiei mele”, a declarat Marius Șumudică la Pro X. 

„Turcii s-au mișcat bine, chiar dacă au 1000 de cazuri și 30 de decese. E normal să fie cazuri multe acolo pentru că sunt 100 de milioane de locuitori. Depinde și câte teste faci pe zi. Dacă faci 50000 e normal să ai cazuri mai puține ca atunci când faci 1000” 
Marius Șumudică

VIDEO » #sportacasă. Cele mai bune exerciții fizice pentru acasă

Citește alte știri din fotbalul internațional: Locul periculos de unde GARANTAT iei COVID-19. Ce activități e bine să eviți ca să nu te infectezi
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
18:00 Fotbal, Liga 1
Viitorul - Academica Clinceni
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, Liga 1
Botoșani - Astra
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, La Liga
Real Sociedad - Granada
Digi 2, Telekom 2, Look Sport 2
23:00 Fotbal, La Liga
Real Madrid - Alaves
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1