INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GAZIANTEP

Marius Șumudică, dat afară?! Șefii lui Gaziantep se revoltă: „Am fost uimiți să aflăm asta după ce ne-a spus că respectă hotărârile noastre”

Marius Șumudică
Marius Șumudică

Articol de - Publicat luni, 23 martie 2020 09:30

Marius Șumudică a plecat din Turcia în România, și ar putea avea probleme la Gaziantep. Vicepreședintele echipei îi reproșează antrenorului decizia de a pleca, iar ziariștii turci sugerează chiar că ar putea fi concediat.

Situația lui Marius Șumudică și a asistenților săi e tot mai încordată la Gaziantep, după ce antrenorul a luat decizia de a părăsi Turcia cu un avion privat fără acordul clubului, în plină pandemie de coronavirus

Marius Șumudică după fuga din Turcia: „Glumeam când am spus că sunt primul om infectat cu coronavirus, dar nu știu ce să mai cred”

„Ne vom reuni pentru a analiza ce s-a întâmplat”

Într-un comunicat dur apărut pe site-ul oficial al lui Gaziantep, vicepreședintele grupării, Mahsum Altunkaya, i-a reproșat tehnicianului. 

„Miercuri, am avut o ședință cu Șumudică în care am discutat despre cum să depășim această perioadă dificilă. Ne-a zis că respectă hotărârile noastre și că va discuta el cu jucătorii, spunându-le încă o dată despre cât de serioase sunt evenimentele. Apoi, am fost uimiți să aflăm că Șumudică și staff-ul lui au plecat în România cu un avion privat. Consiliul nostru se va reuni zilele următoare pentru a analiza ce s-a întâmplat"., a spus Altunkaya.

„Mă rog la Dumnezeu ca totul să fie sub control” 

La întoarcere, antrenorul a explicat de ce a procedat astfel. „Ce puteam să facem? În hotelul în care stăteam, unul cu șase sute de camere, mai eram doar noi cinci. Au şi închis aripa unde eram şi trebuia să ne mutăm. 85 la sută din personal rămăsese acasă...", a afirmat Șumudică la TV DigiSport. 

„Cum să rămân? Mă rog la Dumnezeu ca totul să fie sub control în Turcia, să se treacă peste asta şi să ne putem reapuca de fotbal. Le-am şi spus că sunt gata să mă întorc, nici nu mi-am luat toate lucrurile de acolo. S-au supărat, îi înţeleg pe de-o parte, dar cred că şi noi trebuie să fim înţeleşi", a mai adăugat antrenorul.

Se despart drumurile?

 Tehnicianul spune că „sunt gata să mă întorc și să ne batem pentru a termina în primele zece echipe”. Dar jurnaliștii turci scriu că „gestul său a declanșat o criză la Gaziantep" și că nu ar fi imposibil ca „drumurile să se despartă” din acest moment. Sugerează că ar putea fi dat afară. 

„Cred că riscam prea mult, la forma gravă de pneumonie pe care am avut-o de Sărbători. Eu am mai spus în glumă că am fost primul care a avut coronavirus, dar în ultima vreme nu mai sunt sigur că a fost o glumă" 
Marius Șumudică, antrenor Gaziantep 

„Pentru noi, sănătatea jucătorilor este cea mai importantă. Dar, în același timp, ne ocupăm pentru a nu le lipsi nimic. Le-am trimis jucătorilor echipament de fitness pentru ca fotbaliștii să se pregătească acasă" 
Mahsum Altunkaya, vicepreședinte Gaziantep

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Acuze de tratament preferențial, după ce Dybala a fost depistat cu coronavirus: „Încetați dracului cu povestea asta!”

Selecționerul Italiei, șocat de imaginile din Bergamo: „A fost ca și cum aș fi primit un pumn în față”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
miki123
miki123  •  23 Martie 2020, 13:43
Postat de rocky2 pe 23 Martie 2020, 12:36

Atitudine neprofesionista! Ca un sobolan care paraseste corabia in deriva!

măi rocky, mai iti amintesti cum *** le oferea miw-miw la fcsbisti si ca jucator si ca antrenor!?! Va este dor de el, ce va mai place shaorma cu de toate! Vă dă Sumi, nu va lasă să suferiti!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adriann_
adriann_  •  23 Martie 2020, 12:59
Postat de markksson pe 23 Martie 2020, 12:23

Sumi are fler de antrenor si priza la jucatori. Chestia asta a fost insa o golanie - putea sa le spuna celor din club ce avea de gand sa faca. Incearca el sa dreaga busuiocul, dar ceva cred ca s-a stricat iremediabil.

Si eu zic la fel. Sumudica e un antrenor excelent (aia n-o sa mai gaseasca in veci altul de acest nivel dispus sa vina la granita cu Siria etc, asta e clar) dar gestul a fost incalificabil. Chestia e ca turcii au de ales acum intre orgoliu si ratiune. Pe orgoliu eu l-as concedia maine, dar pe de alta parte daca il dau afara pe Sumudica la anu' ii vezi pe Gaziantep unde e Kaiseri acum in clasament. Oricum, fotbalul romanesc e plin de oameni de-astia care azi dau mana cu tine si maine te vand la prima cotitura, de-asta si suntem unde suntem cu rezultatele.

rocky2
rocky2  •  23 Martie 2020, 12:36

Atitudine neprofesionista! Ca un sobolan care paraseste corabia in deriva!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează