INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Marius Șumudică tot n-a trecut peste ultimul meci: „Ca dobitocii!” + „Maxim mi-a venit terminat de la lot”

Marius Șumudică, 49 de ani, antrenorul lui Gaziantep, încă nu a trecut peste egalul înregistrat de echipa sa în precedenta etapă de campionat, 2-2 cu nou-promovata Karagumruk
Marius Șumudică, 49 de ani, antrenorul lui Gaziantep, încă nu a trecut peste egalul înregistrat de echipa sa în precedenta etapă de campionat, 2-2 cu nou-promovata Karagumruk

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 septembrie 2020 21:24 / Actualizat joi, 24 septembrie 2020 13:42

Marius Șumudică, 49 de ani, antrenorul lui Gaziantep, încă nu a trecut peste egalul înregistrat de echipa sa în precedenta etapă de campionat, 2-2 cu nou-promovata Karagumruk.

Am pierdut două puncte ca proștii, ca niște dobitoci. Nu mi-a fost dat să văd așa ceva în 16 ani de carieră, să primesc două goluri de genul acela. Anul trecut n-am avut astfel de probleme. La pauză, jucătorii au avut discuții în contradictoriu destul de urâte. Mi-am dat seama că se întâmplă ceva între ei. 

N-am avut niciun fel de problemă după acel discurs dur, riposte sau altele. Nu s-a mai auzit nici musca la antrenamente”, a declarat Șumudică la „Digi Sport Special”.

„Alex Maxim mi-a venit dărâmat”

„Alex Maxim mi-a venit dărâmat, terminat, de la națională. A făcut un efort incredibil în meciurile României și l-am pierdut pentru acest început de campionat. A venit stors, în primul rând fizic. La fel și Toșca.

Pe Maxim l-am forțat cu Galatasaray, iar în repriza a doua mi-a cerut schimbare. Mi-a zis că gazonul din România l-a terminat. Eu i-am pierdut pe Toșca și Maxim în acest început de campionat”

Marius Șumudică, antrenor Gaziantep

VIDEO „There is only one God: Șumudică!” » Reporterul GSP, martorul unor secvențe HALUCINANTE în Turcia

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Olanda a ales noul selecționer după plecarea lui Ronald Koeman

Barcelona a mai vândut un jucător! O grupare din Premier League a plătit 30.000.000 € catalanilor

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează