INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Alexandru Maxim vrea să meargă după Marius Șumudică: „Sper să lucrez din nou cu el, cât mai curând!”

Alexandru Maxim (30 de ani) a fost surprins de încetarea colaborării dintre Gaziantep și antrenorul Marius Șumudică (49 de ani). Mijlocașul naționalei speră să colaboreze din nou cu Șumi. +15   FOTO
Alexandru Maxim (30 de ani) a fost surprins de încetarea colaborării dintre Gaziantep și antrenorul Marius Șumudică (49 de ani). Mijlocașul naționalei speră să colaboreze din nou cu Șumi.

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 ianuarie 2021 20:36 / Actualizat duminica, 10 ianuarie 2021 21:07

Alexandru Maxim (30 de ani) a fost surprins de încetarea colaborării dintre Gaziantep și antrenorul Marius Șumudică (49 de ani). Mijlocașul naționalei speră să colaboreze din nou cu Șumi. 

  • Negocierile dintre Marius Șumudică și Mehmet Büyükekşi, președintele lui Gaziantep, au provocat un adevărat scandal în Turcia. Fiecare a venit cu propria variantă, acuzându-se public
  • Declarațiile lui Șumudică l-au transformat și în victima unui derapaj rasist. Detalii AICI!
  • Astăzi, conflictul a luat sfârșit. Clubul a anunțat oficial despărțirea de Șumudică
  • Antrenorul român nu va sta prea mult pe bară. Are o ofertă importantă din Arabia Saudită, de la Al Shabab.

Cariera lui Alexandru Maxim a fost revigorată de Marius Șumudică. Mijlocașul intrase într-un con de umbră la Mainz, în liga secundă din Germania. Transferul la Gaziantep l-a transformat într-un om de bază pentru selecționerul Mirel Rădoi și într-unul dintre cei mai eficienți fotbaliști din Superliga turcă. 

Marius Șumudică, OUT de la Gaziantep. Ce spune Alexandru Maxim

„Abia am aflat și eu, încă nu am apucat să discut cu staff-ul. Aștept să mă văd mâine cu ei la stadion, să aflu mai multe. Normal că m-a surprins. Echipa merge foarte bine, nu mă așteptam la lucrul ăsta acum. Aveam o relație excelentă cu Șumudică și cu întreg staff-ul, e normal să-mi pară rau pentru ce s-a întâmplat. Sper să lucrez din nou cu Șumudică și sper ca asta să se întâmple cât mai curând”, a declarat Alexandru Maxim, conform Sport.ro.

10 goluria marcat Alexandru Maxim în acest sezon, în toate competițiile, pentru Gaziantep

VIDEO. Marius Șumudică s-a despărțit de Gaziantep

Citește și alte știri despre fotbalul din Turcia: 

Marius Șumudică, prima reacție după ce s-a despărțit de Gaziantep: „Sunt ușurat”

Mircea Lucescu reacționează după ce Șumudică a fost numit „țigan” în Turcia: „Îi lipsește ceva celui care a zis asta” » Ce spune despre antrenor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează