INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Marius Șumudică, prima reacție după ce s-a despărțit de Gaziantep: „Sunt ușurat”

Marius Șumudică, fost antrenor Gaziantep
Marius Șumudică, fost antrenor Gaziantep

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 ianuarie 2021 18:07 / Actualizat duminica, 10 ianuarie 2021 18:43

Marius Șumudică (49 de ani) a reacționat după ce s-a despărțit de Gaziantep, echipă pe care a dus-o pe locul 4 în Turcia. 

  • Negocierile dintre Marius Șumudică și Mehmet Büyükekşi, președintele lui Gaziantep, au provocat un adevărat scandal în Turcia. Fiecare a venit cu propria variantă, acuzându-se public - detalii AICI.
  • Astăzi, conflictul a luat sfârșit. Clubul a anunțat oficial despărțirea de Șumudică.
  • Antrenorul român nu va sta prea mult pe bară. Are o ofertă importantă din Arabia Saudită, de la Al Shabab.

„Ce să se întâmple? Ne-am despărțit de comun acord. Mâine voi încheia cu Gaziantep și o să vorbim. După ce termin aici mă întorc în țară, vin și vorbim. Sunt ușurat”, a declarat Șumudică la emisiunea „DigiSport Special”.

Comunicatul lui Gaziantep, după despărțirea de Marius Șumudică:

„Drumurile noastre s-au despărțit astăzi, de comun acord. Marius Sumudica, care antrenează aici de un sezon și jumătate, nu mai este antrenorul echipei. Ne exprimăm recunoștința sinceră față de ce a făcut aici. Îi mulțumim și îi dorim succes în carieră”, au transmis turcii. 

Marius Șumudică, ofertă din Arabia Saudită

Vineri, Marius Șumudică admitea negocierile cu Al Shabab, din Arabia Saudită. Antrenorul român a mai lucrat acolo între iunie 2018 și iunie 2019.

„Cu 10 minute înainte am închis apelul cu președintele unui club din Golf, există șanse mari ca eu să merg acolo de săptămâna viitoare. Sunt niște sume exorbitante, nu am cum să refuz așa ceva. Tot am așteptat, mi-au spus că discutăm în martie, apoi de Revelion. A trecut și Revelionul, s-a dus și Sf. Ion. 

Sunt în discuții cu Al Shabab, unde am mai fost. Am vorbit cu președintele, mi-a făcut o ofertă, suntem aproape, există posibilitatea unei colaborări foarte curând. Când primești o ofertă de 6-7 ori mai mare decât aici, e normal să te gândești. E logic, viața antrenorului este foarte scurtă”, preciza Marius Șumudică, în acel moment. 

VIDEO. Marius Șumudică, anunț categoric: „E greu! În câțiva ani vreau să mă las de antrenorat!”

Citește mai multe știri despre Marius Șumudică:

Mircea Lucescu reacționează după ce Șumudică a fost numit „țigan” în Turcia: „Îi lipsește ceva celui care a zis asta” » Ce spune despre antrenor

Încă un atac la Marius Șumudică, scandalul ia amploare: „Asta e Turcia și vei învăța unde și când să vorbești. Dacă nu, pleacă în Arabia!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
dobrin
dobrin  •  11 Ianuarie 2021, 16:36

Sa-l puna la Nationala in locul lui Radoi nota 2. Mai face un circ, o declaratie, un scandal, poate spune vreun oficial al adversarului ceva urat despre el si asa mai castigam si noi cate trei puncte (la masa verde, binenteles).

tataika
tataika  •  11 Ianuarie 2021, 05:55

Pasaportul turcesc ti se elibereaza abia saptamana viitoare, doar nu o sa pleci asa, cu mana-n stii-tu-unde...

progressive
progressive  •  10 Ianuarie 2021, 20:58

Clovn... cum ramane cu cetatenia turca?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează