INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GAZIANTEP – ALANYASPOR 3-1

GAZIANTEP – ALANYASPOR 3-1. Marius Șumudică pune presiune pe șefi după victoria de azi: „Am un mesaj, vreau să opresc dezinformările”

Marius Șumudică // FOTO: https://www.facebook.com/gaziantepfk +10   FOTO
Marius Șumudică // FOTO: https://www.facebook.com/gaziantepfk

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 decembrie 2020 15:46 / Actualizat duminica, 27 decembrie 2020 16:40

După victoria echipei sale, 3-1 cu Alanyaspor, Marius Șumudică și-a felicitat elevii și a vorbit despre viitorul său la Gaziantep.

Antrenorul român, care mai are contract doar până în vara lui 2021, le-a transmis fanilor că nu-și dorește să plece de la Gaziantep, dar spune că nu a primit nicio ofertă pentru prelungirea înțelegerii.

„Am jucat foarte bine astăzi. Au fost două lucruri foarte importante în meci. În primul rând, jucătorii mei au jucat cu inima lor și așa au câștigat meciul. În al doilea rând, au făcut tot ce mi-am dorit din punct de vedere tactic. Mi-au urmat instrucțiunile.

Știam că adversarul vrea să aibă mingea așa că l-am lăsat și am încercat să plecăm pe contraatac. Am obținut ceea ce ne-am dorit de la aceste atacuri și am câștigat. Suntem singura echipă care marchează de trei ori împotriva lui Alanyaspor

Acesta a fost ultimul meci din 2020 și dedicăm victoria fanilor! Anul trecut am avut 24 de puncte în 17 etape, acum avem 27 în 14. Suntem într-un moment foarte bun, dar obiectivul e să fim în top 10”, a spus Șumudică la conferința de presă, potrivit beiN Sport.

Marius Șumudică: „Nu vreau să plec”

Românul a vorbit și despre viitorul său la Gaziantep și a avut un mesaj pentru fani.

„Am un mesaj pentru fanii. Niciun oficial nu a venit la mine pentru a discuta despre contract și pentru a-mi oferi o înțelegere nouă. Aștept acest contract! Vreau să știe toată lumea că nu vreau să plec! Nu vreau să părăsesc orașul pentru că sunt foarte fericit aici! Vreau să pun capăt dezinformărilor”, a adăugat antrenorul

VIDEO Marius Șumudică, anunț categoric: ”E greu! În câțiva ani vreau să mă las de antrenorat!”

Citește mai multe știri despre victoria lui Gaziantep:

Marius Șumudică, împărat în Turcia! An FANTASTIC la Gaziantep

2020 la Maxim » Șumudică și Gaziantep urcă pe 3 în Turcia, după încă o victorie spectaculoasă

Alexandru Maxim e de NEOPRIT în Turcia! Gol senzațional în Gaziantep - Alanyaspor + e în topul golgeterilor din Turcia

VIDEO Marius Șumudică, bucurie cu nervi și înjurături » Ce a strigat antrenorul român

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (14)
balderis
balderis  •  27 Decembrie 2020, 21:34
Postat de kidd pe 27 Decembrie 2020, 18:41

Poate sa fie de 10 x 'Antrenorul anului'.. ...sa ajunga mai mare ca Murinho - The Special One... Caracterul lui infect ramane acelasi... si in anuleaza toate calitatile. Am ajuns sa traiesc ziua in care sa ne zica turcii "***"...incredibil...

Prost și-n ziua de Craciun , ca toți fîcîsîbîștii !

giovanatirana
giovanatirana  •  27 Decembrie 2020, 20:16

Toți fîcîsî.bisti împroșca cu venin și își arată neputința și invidia prostească!! Prostul pănă nu este fudul, nu este destul! Așa și cu *** gigiste! Adevărul că Șumi a ars fcsbul pe unde ia prins! Respect Șumi, Respect Răzvan Lucescu, Respect Mircea Lucescu!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valentindragobete
valentindragobete  •  27 Decembrie 2020, 19:43

Aveti 2 subiecte ca sa " respirați" si voi, napoleonilor ! Jiji si sumudica, diferența este ca jiji nu va baga in seama cu toate provocările voastre de 3 ba... ni iar la sumudica circul este in ființa respectivului

Vezi toate comentariile (14)
Comentează