INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Marius Șumudică schimbă placa! Ce decizie a luat: „Promit să fac asta! Așa ajung la o echipă mare din Istanbul”

Marius Șumudică, antrenor Rizespor
Marius Șumudică, antrenor Rizespor

Articol de GSP - Publicat joi, 21 ianuarie 2021 12:16 / Actualizat joi, 21 ianuarie 2021 12:43

Marius Șumudică (49 de ani), noul antrenor al lui Rizespor, spune că își va schimba comportamentul, pentru că reacțiile exuberante pe care le-a avut în mandatul de la Gaziantep l-au costat.

Înainte de a se alătura oficial noii sale echipe - lucru care se va întâmpla vineri -, Marius Șumudică a făcut o promisiune. Spune că va încerca să fie echilibrat, după ce i s-a transmis că manifestările sale exuberante din perioada de la Gaziantep nu i-au făcut bine.

Mesajul primit de Marius Șumudică: „În scurt timp vei antrena o echipă mare din Istanbul”

„Eu sunt foarte apreciat acolo, chiar am primit astăzi două mesaje de la oameni de fotbal din Turcia. Un foarte mare gazetar și un fost jucător de-ai mei care cunoaște foarte bine campionatul. Chiar mă rugau, mi-au spus «Te rog frumos, cenzurează-te puțin după jocuri, nu mai fi așa exuberant pentru că nu îți face bine și în scurt timp vei antrena o echipă mare din Istanbul. Toată lumea e cu ochii pe tine, ai fost declarat antrenorul anului». 

Mircea Lucescu a fost întrebat de diferiți bașkani și le-a spus că e totul OK, că din punct de vedere tactic sunt cel mai bun din Turcia, dar că ar trebui să am un pic de balans, de echilibru, și cu siguranță lucrurile vor duce spre o echipă dintre primele 4-5 ale Turciei.

Promit să fac lucrul ăsta (n.r. - să își schimbe comportamentul), este în detrimentul meu dacă nu o voi face”, a declarat Șumi la PRO X.

Marius Șumudică: „Am ales Rizespor cu ochii închiși”

Fără Șumudică, Rizespor a învins ieri Gaziantep la scor de neprezentare, 3-0. Antrenorul român spune că a ales să semneze cu echipa din Rize deși avea alte două oferte din Turcia și a trasat obiectivele echipei pe termen scurt și mediu.

„Am luat iar o echipă din subsolul clasamentului, sper să o duc cât mai sus, să nu avem probleme cu retrogradarea anul ăsta, iar anul viitor să formăm o forță a campionatului, precum am făcut-o la Gaziantep. Cu siguranță vom face treabă bună, am o echipă cu capacitate, potențial. Suporterii sunt calzi, clubul este stabil. 

În acel loc s-a născut președintele țării, este un club care oferă condiții extraordinare. Am mai avut două oferte din Turcia, dar am ales Rize cu ochii închiși. Ieri am câștigat fără drept de apel împotriva uneia dintre cele mai bune echipe, una formată de mine”, a spus Șumudică.

VIDEO. Geraldo Alves despre Marius Șumudică: „A făcut minuni în Turcia! Cluburile din România nu și-l mai permit!”

Citește mai multe știri despre fotbalul din Turcia:

Victor Becali, ferm în privința plecării lui Dennis Man la Fenerbahce: „Este o mare problemă”

RIZESPOR - GAZIANTEP 3-0. Marius Șumudică a intrat în videoconferinţă cu jucătorii săi înainte de meciul cu Gaziantep! Ce le-a promis + prima reacție după victorie

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
dobrin
dobrin  •  21 Ianuarie 2021, 23:28

A inceput bine la noua echipa... cu "i-am batut din sufragerie"...

persanu
persanu  •  21 Ianuarie 2021, 13:54

De cand nu mai apare bufonul GiGi se pare ca a-ti luat in colimator un altul . Nu am auzit in viata mea un antrenor sa vorbeasca in asemenea hal ... Sa se autopropuna la toate echipele din turicia , il vrea si Shabab il vroia si Craiova si Galata Besiktas Fener :))))))))))) Incredibil . Cum or putea oamenii de afaceri sa lucreze cu asa ceva nu stiu ...

daniaania
daniaania  •  21 Ianuarie 2021, 13:45

Prea mult scrieti toti si promovati acest om zilnic. Stiti piesa "mult zgomot pentru nimic" ???

Vezi toate comentariile (6)
Comentează