INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AL SHABAB

OFICIAL Marius Șumudică și-a reziliat contractul cu Al Shabab! Anunțul făcut de club + prima reacție a antrenorului

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 mai 2019 20:53

Marius Șumudică, 48 de ani, și-a reziliat contractul cu Al Shabab, după doar un sezon.

Așa cum GSP.RO a anunțat în exclusivitate, Marius Șumudică a negociat  după finalul sezonului din Arabia Saudită rezilierea, iar azi cele două părți au ajuns la un acord. Clubul saudit a făcut anunțul pe Twitter.

Conducerea clubului a fost de acord ca antrenorul Marius Șumudică să își termine contractul cu echipa”, este anunțul clubului Al Shabab.

„Am reziliat în această seară. De comun acord și fără nicio compensație. Voi primi salariul la zi și ne-am strâns mâna. Nu ne-am certat.

Sunt foarte mulțumit de acest sezon și sper ca anul viitor echipa să aibă rezultate și mai bune” Marius Șumudică la TV Digi Sport

Antrenorul mai avea un an de contract. Potrivit informațiilor GSP.RO, rezilierea s-a făcut de comun acord și niciuna dintre părți nu va plăti despăgubiri.

Marius Șumudică, care are oferte din Turcia și Emiratele Arabe Unite,  a preluat-o pe Al Shabab în iunie 2018 și a avut un sezon peste așteptări cu formația la care joacă Valerică Găman și Constantin Budescu, terminând pe 5.

Vezi și:

FOTO Marius Șumudică, desemnat al treilea cel mai bun antrenor din Arabia Saudită

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (7)
magic4ever
magic4ever  •  19 Mai 2019, 23:25

O sa regrete cei de la Al Shabab ca au reziliat contractul cu Sumudica cu care au terminat pe locul 5 desi avea obiectiv salvarea de la retrogradare...asa a facut si Kayserispor dupa ce Sumudica a terminat in primele 8 desi avea obiectiv salvarea de la retrogradare si acum sunt mai jos in clasament...

adriann_
adriann_  •  19 Mai 2019, 21:24
Postat de andy_2008 pe 19 Mai 2019, 21:08

Sa vina Sumi sa luam campionatul.Doar Sumudica il poate batea pe Dan Petrescu.

Sumudica are oferte de peste 1 milion pe sezon, plus bonusuri. Ciobanul nu i-ar da nici 200.000.

serg_iordan
serg_iordan  •  19 Mai 2019, 21:20
Postat de ge3orge3 pe 19 Mai 2019, 21:16

Asta cam asa este . Dar nu este Jiji atat de destept sa inteleaga asta. El cauta antreori gen Dica si Teja. Cu siguranta urmatorul este Ilie Stan sau Dan Alexa. Ilie Stan este cireasa de pe tort :)))

Cu Ilie Stan greșești ...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează