INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Marius Șumudică sparge ghinionul din noul sezon și se dezlănțuie la interviu: „Cine vrea să mă alunge din Turcia are o singură variantă”

Sursă foto: twitter.com/gaziantepfk
Sursă foto: twitter.com/gaziantepfk

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 octombrie 2020 17:33 / Actualizat sambata, 24 octombrie 2020 20:32

Gaziantep, echipa antrenată de Marius Șumudică, a pus punct seriei negative din noul sezon: a obținut prima victorie stagională, 1-0 pe teren propriu contra lui Konyaspor.

Fără Șumudică pe bancă - antrenorul fiind suspendat - Gaziantep s-a chinuit mai bine de 76 de minute pentru a descifra apărarea lui Konyaspor. Golul izbăvitor a venit cu 14 minute înainte de final, când atacantul Muhammet Demir s-a demarcat excelent la un corner și a înscris printr-o lovitură de cap precis plasată. Alexandru Maxim și Alin Toșca, cei doi internaționali care evoluează la Gaziantep, au fost ambii integraliști.

După 6 etape, Gaziantep se află pe locul 10 în Turcia, cu 7 puncte. Astăzi, trupa lui Șumudică a obținut abia prima victorie stagională.

Veștile bune nu se opresc aici. Suspendarea lui Șumudică (inițial patru etape) a fost redusă la două runde, astfel că acesta va putea sta pe bancă etapa viitoare.

„Cine vrea să mă alunge din Turcia are o singură variantă: să mă bată pe teren! La mine faptele contează, nu vorbele! 

Da, mi-a fost redusă suspendarea la jumătate, în urma apelului făcut de club. Asta este o dovadă că am fost pedepsit pentru ceva ce nu am făcut. Mă gândesc că asta înseamnă că Gaziantep vrea să continue cu mine, nu?”
Marius Șumudică, pentru digisport.ro

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Cosmin Olăroiu, gata să cucerească și China! S-a calificat cu Jiangsu Suning în semifinalele Super Ligii din China

VIDEO Presa din Italia, la picioarele lui Vlad Chiricheș: „O capodoperă! Eurogol! La fel ca în tricoul Stelei”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează