STRANIERI  ·  GERMANIA

Maxim recunoaşte că s-a întors nepregătit din vacanţă: ”Am greşit!”

Așa arăta Maxim în vară. Acum a lăsat trecutul în urmă
Așa arăta Maxim în vară. Acum a lăsat trecutul în urmă

Articol de - Publicat vineri, 20 septembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 19 septembrie 2013 22:38

Românul a confirmat, indirect, şi deteriorarea relaţiei cu fostul tehnician, Bruno Labbadia: ”A fost o perioadă grea. Dar acum atmosfera e alta”.

Din nou pe val la Stuttgart, Alexandru Maxim nu neagă că a ratat startul noului sezon în Bundesliga şi din propria-i vină. "Cînd m-am întors din concediu nu eram la sută la sută", a mărturisit fostul mijlocaş al Pandurilor "greşeala" care l-a ţintuit pe banca şvabilor în primele două etape.

Reîntors apoi printre titulari, cu două goluri şi patru pase decisive, Maxim a explicat schimbarea la faţă prin suflul adus de noul staff tehnic: "Atmosfera e alta. Thomas Schneider vorbeşte mult cu noi. Ne simţim foarte bine la antrenament. Rîdem, glumim, ne ajutăm reciproc. Şi asta se vede şi în meciuri".

Maxim confirmă astfel, indirect, fisurile apărute în relaţia cu fostul tehnician, Bruno Labbadia: "A fost o perioadă extrem de grea, nu mi-a picat deloc bine că a trebuit să fiu rezervă. Dar am înţeles că dacă voi munci şi voi fi pregătit n-am cum să pierd echipa".

3 goluri şi 5 pase decisive a dat Maxim la Stuttgart în 14 apariţii în Bundesliga începînd din februarie

300.000 de euro net anual e salariul lui Maxim la VfB Stuttgart, cu care are contract pînă-n 2017Violeta Alexandru a mers în control fără să anunțe la o instituție. Surpriză totală, nimeni nu era la birou
Libertatea
Comentarii (6)
stelist1986  •  20 Septembrie 2013, 12:08

Maxim confirma fisurile aparute cu Bruno Labbadia? Adica, cu antrenorul care l-a adus in Bundesliga si l-a bagat titular? Dupa ce gaze are si la nationala, dupa cum alearga pe calcaie, are toate sansele sa ajunga mare. Ca Mitea.

stefan_dinamo  •  20 Septembrie 2013, 11:46

au si nemtii antrenori lor gen ilie stan

ovidiu_3003  •  20 Septembrie 2013, 11:41

Maxim esti o cazatura de jucator ...la tine inconstanta este evidenta ...nu meriti sa fi titular ...

Vezi toate comentariile (6 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
22:00 Europa League
Șahtior - Basel
Digi, Look Plus, Telekom
22:00 Europa League
Wolves - Sevilla
Digi, Look Sport, Telekom
Program TV complet

Liga 1